juni, 2016

man20jun(jun 20)09:00fre24(jun 24)16:00FremhevetFC Barcelona Fotballskole09:00 - 16:00 (24) Vadmyrabanen

Detaljer

FC Barcelonas talentutviklere kommer til Bergen

I sommer kan norske barn og unge lære å spille fotball på Messi-måten. Trenere fra en av verdens største fotballklubber, FC Barcelona, kommer for første gang til Bergen med fotballskolen FCB Escola Soccer Camp.

FCB Escola tilbyr plasser til gutter og jenter i alderen 7-14 år, og fotballskolen gjennomføres på treningsanlegget til Vadmyra IL i LODDEFJORD mellom 20. og 24. Juni 2016.

Trening er tilpasset deltakernes alder og nivå, og består både i lag- og individuell trening som passer det enkelte barns behov og nivå. Trenerne har fokus på trening av høy kvalitet, og antall spillere som kan delta på FCB Escola Soccer Camp i Bergen er derfor begrenset til ca. 200 stykker.

Fotballskolen er bygget etter modellen til La Masia, ungdomsakademiet som har fostret frem spillere som Lionel Messi, Xavi og Andrés Iniesta. Hver deltaker vil følges opp av offisielle Barcelona-trenere, som sammen med et utvalg norske trene vil lære norske barn å trene som den spanske giganten.

− Det er andre gang vi arrangerer Barcelonas fotballskole i Norge, og i fjor fikk vi en fantastisk start med utsolgte

plasser og masse engasjement. I år kommer Barcelonas ungdomstrenere til Bergen, og vi gleder oss til å lære norske barn de verdiene som Barcelona står for, sier Anne Beltran fra Barcelona Training.

Fostret opp verdensstjerner

Med FCB Escola ønsker Barcelona å spre sin unike spillestil og sportslige filosofi, i tillegg til å finne talenter til La Masia, som på sikt skal bli gode nok til å kunne spille på førstelaget.

− Mest av alt handler Barcelonas filosofi om å utvikle mennesket, ikke bare fotballspilleren. Flere av spillerne på

dagens førstelag har gått gradene i La Masia. Det er utrolig spennende at FCB Escola kommer til Bergen for første gang. ”Barça” er kanskje den klubben i verden som er flinkest til å utvikle talenter, og det at norske spillere får muligheten til å lære av de beste ser jeg på som veldig positivt.

For FC Barcelona trenerne på fotballskolen handler det om mer enn fotballfaglige ferdigheter. De ønsker å lære bort riktige verdier, både på og utenfor banen. Utvikling og disiplin er alltid i fokus, og øktene skal være effektive.

Spillerne vil alltid trene med ball og får kyndig veiledning av Barcelonas trenere gjennom hele fotballskolen.

Det er ingen hvem-som-helst som har gått gradene gjennom FCB Escola. I tillegg til nevnte Lionel Messi har Victor Valdés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Pedro og Andrés Iniesta vært innom den anerkjente fotballskolen.

Prisen er på 3 292 kroner. Påmelding gjøres via Billettservice.

Årgang 2001-2004

Årgang 2005-2008

Tidspunkt

20 (Mandag) 09:00 - 24 (Fredag) 16:00

Lokasjon

Vadmyrabanen

Lyngfaret 55, 5172 Loddefjord

Organisator

Vadmyra FotballLyngfaret 55, 5172 Loddefjord

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

X
X
X