Leder

0

I skrivende stund er det sommerferie høstsesongen står for døren. Våre håndballgutter – og jenter er klar for å starte en ny sesong, mens fotballspillerne skal fortsette der de slapp før ferien. I fotballavdelingen er det totalt 29 lag som spiller i serien, representert i de fleste klasser, fra mini til veteran.

Sandgotnabanen er historie og det er syært hyggelig å se at all fotbaltaktivitet også for de aller minste nå skjer på Vadmyrabanen. Ny minibane er innviet og brukes både til trening og kamper. På denne måten har alle fotballspillere, ledere og foreldre fått den nærhet til idrettslaget som de sårt har savnet.

1997 er et spennende år, både sportslig og ikke minst forestående utbygging av Vadmyrahallen.. Jubileum har vi også,25 år og dette skal markeres, både av store og små. Jubileumskomiteen er igang med sitt arbeid og jeg viser til eget innlegg om jubileum og arrangement et annet sted i bladet.

Et annet høydepunkt var årets Norgesmesterskap i Fotball hvor A-laget, etter å ha vunnet over 2.div.laget Fana i første runde, møtte Brann på Alvøen 11. juni. Etter å ha ledet 1-0 måtte Vadmyra til slutt se seg slått av «Storebror i Bergen», men all honnør til Vadmyras lag for en god innsats. Dessuten hyggelig å se så mye publikum i det fine været, som giorde sitt til at dette ble en fin kveld.

Undertegnede har påtatt seg å være ansvarlig for medlemsbladet i år, og sammen med redaksjonskomiteen ønsker vi et blad for alle våre medlemmer, såvel fotball, håndball og turn. Vi ser at det å lage et medlemsblad er en interessant, nyttig og morsom utfordring, og ikke minst en svært viktig del av arbeidet i et ldrettslag. Vi håper å kunne skape et inspirerende medlemsblad og for å klare dette oppfordrer vi alle våre medlemmer(og andre som måtte ønske) å bidra med innlegg, foto og annet som kan bidra til å skape det medlemsbladet vi alle ønsker.

I vadmyrahallen, (oppgang/trapp mellom l.etg. og galleri 2.etg har vi en postkasse merket «medlemsbladet» som ønskes brukt mest mulig. Forslag og ideer, innlegg m.v. imØteses med stor takk.

Til slutt vil jeg på vegne av redaksjonskomiteen ønske alle våre utøvere, trenere og ledere en god sesong.

Gunnar Matre

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here