Askøy prøvde noe ikke mange har gjort før i år mot Vamyra, de gikk ut med et høyt press for at Vadda ikke skulle få tid til sitt oppbyggende spill.

De lykkes delvis med dette i starten, men fikk ikke uttelling i starten. Men detvar Askøy som skulle ta ledelsen i kampen, den kom etter 26.min. 1-1 kom minuttet etter, etter et fint overlegg fra Marius på høyre kanten inn til Jonas som satt den kontant i mål. Og det skulle bare gå 4 minutter før 2-1 satt bak Askøy keeperen, etter litt «klabb og babb» var det nok en gang Jonas som var frempå! 5 minutter før omgangens slutt var det Håkon sin tur, et herlig skudd fra 18-20 meter, så ut som et treff med utsiden for ballen skrudde utover og opp i taket. Demed gikk lagene til pause med 3-1 ledelse til Vadmyra.

Dersom ikke Askøy keeperen hadde vartet opp med den ene klasse redningen etter den andre,kunne det blitt store siffre på Vadda banen denne strålende lørdagen. Men det skulle komme et par mål til, 4-1 ved Mads K, og 5-1 ved Mats C. Nok en solid kamp fra Vadda guttene! Når man i tillegg stiller med en benk som de fleste andre lagene kan se langt etter ser dette bra ut med tanke på resten av sesongen. Vadmyra gjør 5 bytter i andre omgang uten at kvaliteten i spiller synker!

Mål: Jonas 2, Håkon, Mads K, Mats C

Gule kort: Jonas