Seier på lørdag mot NHH

NHH klarte ikke å stoppe Vadmyra..

0

Til tross for at kampen gikk klokken 12.00, klarte Vadda guttene å være skjerpet til kampen…  Dette skyldes helt sikkert i stor grad frokosten Totlands Catering serverte kl. 9. Den stod i følge ryktene ikke tilbake for noe  «hotell-frokost».

Det så imidlertid ut som om NHH-guttene hadde fårr frokost også. De startet i alle fall kampen best, og skapte noen få sjanser. Blant annet en heading i stolpen, der returen ble satt i mål, men annulert for offside.

Vadmyryra’s første sjanse kom etter 22 miutter da Wedervang fyrte et langskudd like over vinkelen. Dette ble bokstavelig talt startskuddet for 14 minutter med Vaddapower som avgjorde kampen.

24 minutter: Fint kombinasjonsspill som ender med avslutning og retur fra keeper som Håkon setter i mål. Mange Vaddaspillere i boksen. Bra!

34 minutter: Mats til Mats: Wedervang slår en glimrende pasning gjennom til Aga som kaldt og rolig setter ballen forbi keeper.

36 minutter: Mer Mats. Kvamme setter inn et frispark fra 25 meter.

Resten av omgangen er Vadda best og kontollerer ut.

Andre omgang starter som første med friskest takter fra NHH. Det ser ut til at de har forstått at ballen «skal» til Kvamme, og demmer bedre opp for det.

Denne «journalitsen» (Trond) anså kampen for vunnet midt i 2. omgang og prioriterte Premiere League…… Det mangler derfor detaljer fra denne ongangen, men det var i grunnen om å gjøre å bruke minst mulig krefter uten at NHH kom inn i kampen.

Vadmyra vant 3-0 og er fremdeles a poeng med Odda på toppen av tabellen – med en kamp mindre spilt.

Det er ny kamp allerde på onsdag mot Hovding på Vadmyrabanen klokken 19.00!!