Dette var en kamp Vadmyra hadde kontroll på fra første spark på ballen. Mange positive ting å ta med seg videre i oppkjøringen.

Kombinasjonspillet vi var gode på i høst, har vi tatt med oss. Austevoll hadde mer enn nok med å forsvare seg, og at det ikke ble flere mål i første omgang er ikke Austevoll sin skyld. Det ble 3 mål i første omgang, det første kom etter kun 3 minutter, (Kvamme) 2-0 kom i det 8. minutt etter herlig kombinasjonspill mellom Wedervang, Liseth og Kvamme. Det er Kvamme som er sist på denne og, han drar seg fri på høyre siden og banker den inn i motsatt kryss! 3-0 er signert Chris Nøttveit, skudd fra ca 20 meter som daler pent ned bak keeper.

Andre omgang blir preget av mange bytter, men Vadmyra har god kontroll og kunne godt å puttet et par til med litt mer «gutsing» på målet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here