Foto: Per Molvik (www.permolvik.no)

Smågutte 13-laget Vadmyra 3 sikret seg en imponerende 2. plass i årets Safaricup.

Etter en solid 1-0 seier over Loddefjord i semifinalen, hvor Jonas Kvernhusvik scoret på et praktfullt langskudd, stormet 20-30 Vadda-spillere banen i det som må være et av de største jubelbrølene sett i Vadmyrahallen.

I finalen mot favorittene Olsvik/Kjøkkelvik ble det litt for tøft, hvor det til slutt ble 4-0 tap. Men guttene har all grunn til å være fornøyd med innsatsen. Laget hadde to 2002-spillere og en 2001-spiller med seg grunnet mye sykdom i innledende runde, så det ble en ekstra bonus for dem å få oppleve sluttspill.

Sølvlaget bestod av Robin Nesse, Bendik Skogheim, Babek Bina, Kristoffer Nypan, Jonas Kvernhusvik, John Solsvik, Sebastian Aros (02), Kasper Hauge (02) og Matthias (01)

Nesten for Vadmyra 2

Vadmyra 1 røk ut i en uhyre spennende kvartfinale mot Vadmyra 2. De presset kampen gjennom, men en ganske umulig Arvid i mål stengte igjen. Det gikk til straffesparkkonkurranse, hvor Vadmyra 2 scoret på sine mens Arvid reddet alle Vadmyra 1-forsøkene.

I semifinalen så det lenge ut til at Vadmyra 2 ville stikke av med seier mot Olsvik/Kjøkkelvik, de ledet 1-0 inntil det bare var få minutter igjen. Men en noe kontroversiell dommeravgjørelse av noen ellers bunnsolide dommere resulterte i straffe til Oslvik/Kjøkkelvik, som snudde kampen på imponerende vis og vant 3-1.

Vi trenere er kjempefornøyd med innsatsen til guttene. Vi hadde 6 lag påmeldt og grunnet stort forfall grunnet sykdom fikk vi anledning til å benytte oss av en håndfull 2001- gutter nær et dusin 2002-gutter i tillegg. Resultatet ble en stor fotballfamilie med 2000, 2001 og 2002-gutter som også fikk oppleve Vadmyra i finale.