Reisebrev fra A-laget

Siste nytt fra A-laget, som har inntatt Tyrkia, kan du lese her

0

Det har vært noen fine og solfylte dager her i Bergen, men vi kan nok ikke unne oss samme temperaturer som A-laget for tiden kan nyte. De har reist på treningsleir i Tyrkia, og spiller Mats Wederwang – heretter døpt «Onkel reisende Mats» – har sendt oss en statusrapport og et par bilder:

«Det var en trøtt og spent gjeng som møtte opp på Flesland torsdag morgen kl. 05.00. «Vi skal ikke bli Øystese 2», buldret Stein Totland på siste trening før avreise. De fleste tok hintet og dukket opp presis. Noen hadde høyere reisefeber enn andre. Materialforvalter Bønni ble raskt døpt til charter-Bønni. Han var blant dem som sprengte termometer-skalaen hva gjelder feber.

Flyturen forløp uten nevneverdige problemer. Fra flyplassen til hotellet tok det ca 10 minutter med buss. Landskapet kunne minne om vestre Vadmyra, i hvert fall blokkene som med jevne mellomrom dukket opp. Det roet nervene til mange av dem som knapt har vært utenfor bydelsgrensen.

Første dag hadde trener Ronny lagt opp til en rolig økt. Det ble den også. Kvaliteten kan sammenlignes med dommerinnsatsen til tyrkeren som dømte Real-United. Altså et stykke under pari.

På kveldstid ble det bowling på hotellet. Noen synes også det var gøy å kaste basketball i kurv. Andre lå på rommet og så Titanic (som går på repeat hele døgnet).
Lørdag er det match mot et dansk lag. Da får vi vise litt Vaddapower.»

Treningsleir 2013 - 2 Treningsleir 2013

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here