Da har vi mottatt nok et reisebrev fra Onkel reisende Mats. A-laget har ikke klart å bli utvist fra Tyrkia helt enda, som er gledelig nytt:

«Det regner også i Tyrkia… Dag fire er snart over, og det er ikke bare solskinn i det ottomanske riket. Mange treninger er gjennomført siden forrige reisebrev. Kvaliteten har hevet seg betraktelig etter åpningsøkten. Det begynner å stinke opprykk av sultne Vadda-gutter.

Ragnvald Soma ble observert i hotellheisen. Bønni var tidlig fremme med lanken, og Soma røpet av han straks kjente igjen vår monopol-spillende materialforvalter. Lyngby og Næstved bor på samme hotell som oss. Det gjør også guttelaget til Zenit St Petersburg. Reservelaget bor i Belek, ca 30 min unna. Onsdag skal vi prøve oss mot guttene som vil spille seg inn på Luciano Spallettis lag. Det blir nok en fin opplevelse for oss. En opplevelse blir det i alle fall.
Treningskampen mot Herlufsholm endte 2-2 (1-1). Gøran Gaustad og Jonas Moen Rye satte målene. 22 spillere fikk prøve seg.

Ellers bor vi på et hotell med mange eldre mennesker. Kan trygt røpe at stemningen ikke sto i taket da Mads Kvamme tok bomben i boblebadet. Litt lekeslåssing i bassenget er det også blitt.

– De er sgu nordmenn, så de kan lide lidt slåssing, kom det syrlig fra de danske spillerne.
Totland har vasket treningstøy. Nå lukter det blomster av alle mann. Bønni har vist seg som en habil monopolspiller. Bak rattet er han ikke like komfortabel. Jeg k****** heller en sau enn å kjøre gokart, var den klare beskjeden til de 13-14 spillerne som ville ha litt fart og spenning i hverdagen. Romkameratene Øivind Spord og Stig Hopsdal viste seg som de raskeste sjåførene.

Nå har gjengen vært og sett Liverpool ta Tottenhams skalp på et lokalt vannhull. Der har eieren tilgang til alle fotballigaer i verden. Han sier det er lovlig, men ingen tror på ham.
Ellers har Håkon Moldeklev fått en god tone med resepsjonen. Hi, it’s me again, sier han 4-5 ganger om dagen. Noen vil kalle dette tulleringing, men resepsjonistene har godt av litt trening i det engelske språk. I dag prøvde resepsjonen for øvrig å sende oss i retning sentrum, men endte opp med å sende oss motsatt vei.

Det løste seg til slutt. Vi teller fortsatt alle mann alle. Ikke verst bare det.»