Ekte Vaddapower har rystet østlendinger som har våget å møte våre blåkledde i Tyrkia. Jeg har med nød og neppe unngått bikkjen til Vadmyras styreleder og snappet opp reisebrev nr. 3 fra Onkel reisende Mats:

«Det koker i Tyrkia etter Vadmyras 4-1-seier mot Fjellhamar. Eller var det Galatasarays 3-2-seier mot Schalke i Mesterligaen?

Zenit B valgte dessverre å trekke seg fra treningskamp etter et kjapt google-søk på vadmyra. Kanskje like greit. For en del av Zenit-spillerne ville sikkert begynt å flire bare av synet av Eirik Spord. Eller Andreas Søreide, som nå har en skjeggvekst som en hardbarket Taliban-soldat fra Kandahar-provinsen.

I stedet ble det Fjellhamar. Langt fra like sexy som Zenit. Håkon Moldeklev spilte en meget god kamp og scoret to mål. Resepsjonist-plageren spilte også frem til Mads Agas scoring. I etterkant er det blitt spekulert i om Agas hodescoring kom som et resultat av kampfiksing. Mer usannsynlig får man det ikke.

Uansett var kampen et bevis på at Remi Simonsens grasrotmidler foreløpig er brukt på riktig vis. Om en måned venter opprykksfavoritt Tertnes på Vaddabanen. Om fire dager er det cupkvalik mot Bergen Nord på Salhus.

Jonas Moen scoret for øvrig det første målet mot Fjellhamar. Østlendingene stilte med en noe rusten Fredrik Gulsvik på topp. Ellers dukket plutselig eks-trener Kristian Andersen og Vadmyra-supporteren Stein Arve Lone opp på sidelinjen i første omgang. Ubekreftede rykter sier at Rune Skarsfjord allerede har bedt duoen om å kartlegge det kommende Tippeliga-laget.

Mads Kvamme fortsetter å vekke oppsikt på hotellet. Tyske pensjonister måtte frem med fotografiapparatet da Kvamme ålte seg som en sel mellom bassenget og boblebadet. Oinke-lydene satte en ekstra spiss på opplevelsen.

Etter Fjellhamar-kampen ble det også en rask dukkert i Middelhavet for Vadda-guttene. Høye bølger og unger er som vanlig en god kombinasjon.

I dag er det siste dag på Titanic-hotellet. Skuten holder seg flytende foreløpig. I kveld forlater rottene skipet for en sosial samling. Forhåpentlig trengs det ikke livbåter for å få alle tilbake igjen. CL-kamp og en bedre middag står på menyen. Fredag er det trening. Søndag er det match. Håper å se alle trofaste Vadmyra-supportere på Salhus kl. 13.00!»