Vadmyra er klar for 1.runde i cupen!!

Det ble seier mot Varegg på Stemmemyren i dag!

0

Det ble en tøff batalje mot Varegg på Stemmemyren i dag. Varegg tok tidlig kommandoen i denne kampen og rystet Vadmyra forsvaret tidlig. Varegg fikk komme seg uhindret inn på Vadmyra sin banehalvdel og sette opp sin høyre kant flere ganger i løpet av de første minuttene. Vadmyra stod for høyt og slapp til Varegg flere ganger.

Etter ca 15 min får Varegg frispark fra ca 25m, i muren står bla Mats Wedervang, han redder frisparket med hele trynet.. Med det resultatet at Mats går rett i bakken, hadde dette vært i bokseringen hadde det vært seier på KO! Mats må selvfølgelig bytte, han spurte flere ganger fra benken hva som hadde skjedd, så byttet var nok riktig.

Etter hvert stengte Vadmyra denne muligheten, men d benyttet Varegg seg av det berømte «mellomrommet». Varegg var klart det beste laget i første omgang og skapte noen farlige sjanser, men uten å få uttelling.  Lagene gikk til pause med 0-0.

I pausen får Vadda guttene klar beskjed om å være mer aggressive i presset, og ikke minst variere presshøyde. Guttene responderer og det blir en jevnere omgang. I det 64. og 65. minutt får Varegg spiller Rojas Patricio 2 gule, og dermed rødt kort. Noen kan nok hevde at det var strengt, men isolert sett er det 2 gule kort situasjoner. Etter den hendelsen tar Vadmyra mer og mer over banespillet, som Varegg tidligere har hatt. Det første målet kommer i det 86. minutt, John Haakon skal legge inn fra høyre kanten, men treffer såpass bra at ballen lurer seg inn i lengste hjørne.

Varegg prøver å trykke på, men det resulterer bare i nok et Vadmyra mål, denne gang signert Jonas M. Rye. Jonas kommer alene med Varegg keeperen og gjør ingen feil et par minutter på overtid.

Dermed ender kampen med Vadmyra seier 2-0!

Gutta skal ha skryt for å holde hodet kaldt i kampen!

Vadmyras lag: Terje Jacobsen, John-Haakon Medby, Martin Sandnes, Peter Aarestad Time, Alexander Skogvold, Kim Andre Liseth, Mats Wedervang( Øyvind Spord fra 18), Chris Nødtvedt( Ruben Haakonsen fra 59), Mats Aga, Jonas M. Rye og Gøran Gaustad( Håkon Moldeklev fra 61)