Fotballsesongen er for alvor i gang, det har vært mange spennende oppgjør – her har du en liten oversikt.

A-laget med tap, Junior 1 med storseier

A-lagets retur til 3. divisjon startet tungt da motstander Tertnes ledet 2-0 etter knappe 10 minutter. Vadmyra kjempet seg litt inn i kampen igjen og den endte til slutt 1-2, etter en redusering av Mads Kvamme.

Enda verre gikk det med 2. laget som tapte hele 7-0 borte mot Trott, et lag som med det fortsetter sin dominans på hjemmebane – i fjor vant de alle sine 10 kamper der.

Junior 1 vant hele 14-1 hjemme mot Sotra SK3, mens Junior 2 gikk på en 9-0 smell borte mot Erdal.

Barne- og ungdomsfotballen

Gutter 1 tapte 3-2 borte mot Kvernbit, en kamp som Kvernbit avgjorde med scoring på overtid. Sotra SK 4 slo våre Gutter 2 med en knepen 5-4 seier.

Jenter 16 startet sesongen sterkt med 3-1 seier borte mot Gneist.

Smågutter 14 tapte på mandag i sesongåpningen hjemme mot Nymark 2, sluttresultatet ble 3-4 i en kamp som fort kunne gått begge veier.

SMG Gul, som er 2. laget, gikk på en 9-0 smell borte mot Askøy på en dag hvor hele tre lag i deres pulje gikk på 9-måls tap. Tross resultatet var innsatsen god, og ekstra gledelig var det med et par nye spillere som spilte sin første seriekamp i karrieren.

1. laget SMG Lilla knuste til med en 8-1 seier, hvor talentet Salomon markerte seg med hele 5 scoringer, 1 direkte fra hjørnespark. Kampen var jevnere enn resultatet skulle tilsi, men Vadmyras enorme løpsmotor og gode uttelling ble utslagsgivende.

Småjentene tapte 3-0 borte mot et sterkt Fana-lag.

Til uken er det 2002-guttene som serieåpner på torsdag, hvor de for første gang får prøve seg på 7-er fotball. Veteranene kjører også i gang sesongen med bortekamp mot Ramsøy.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here