Sommerfest i strålende vær

Søndag 02.06.2013 inviterte Håndballstyret alle lagene i Håndballgruppen til sommerfest på FunCamp.

0

70-80 barn og voksne møttes i dag til sommerfest på FunCamp (Lønningsstrand Leirsted). I 2,5t var det lek og moro fra ende til annen. Solgudene var også på vår side denne ettermiddagen.

Strålende vær og godt humør sørget for at det var mange barn og voksne som fikk prøve de ulike aktivitetene FunCamp har å tilby. De fleste var innom kanopadling, luftgeværskyting, pil- og bue, og ikke minst: grilling! Håndballstyret sørget for varm grill og bål, mens lagene selv hadde ordnet seg med grillmat. Her var det mye godt som kom på grillen.

Mest populært denne dagen var nok definitivt kanopadlingen, og de fleste var ute på vannet minst en gang. Og alle kom tørre på land igjen. Mange var også innom luftegeværskytingen, og det så ut som fedrene synes dette var akkurat like gøy som barna.

Alt i alt var det en svært vellykket ettermiddag i naturskjønne omgivelser på Lønningsstrand, og det er all grunn til å gjenta suksessen også neste år!