Vadmyra – Radøy/Manger 3-1: Etter det katastrofale tapet borte mot Voss gjorde Vadda jobben og sikret 3 poeng hjemme mot Radøy/Manger. Til helgen kommer serietoer Varegg på besøk, en kamp Vadmyra må vinne om de har håp om å holde følge med topplagene.

Skal de klare det må de prestere langt bedre enn i 3-1 seieren over Radøy/Manger. Gjestene skremte ingen og spilte svakt fra start til slutt, problemet for Vadmyra var at de la seg på samme nivå.

Etter en halvtime var det knapt en eneste målsjanse til Vadda, som ikke er holdbart mot et lag som kom med 2-29 i målforksjell på sine tre bortekamper. Som tilskuer var det et frustrerende syn, for det var langt unna hva guttene har vist på sitt beste.

Weder-perle

Jonas Moen Rye fikk slutt på to kampers måltørke like før pause, men i 2. omgang ga Vadmyra fra seg det lille initiativet de hadde og det så ikke pent ut når Anders Dragøy utlignet på hjørnespark i det 68. minutt.

Det ble med ett en langt mer spennende kamp enn hva den burde vært, publikum måtte vente helt til det 82. minutt før Eirik Spord sendte Vadmyra i ledelsen. Det var befriende i en kamp hvor vi blant annet brente en straffe, i tillegg til flere målsjanser i 2 omgang.

Et ganske sutrende Radøy/Manger fikk fint lite til etter dette og det var fullt fortjent da Mats Wedervang økte til 3-1 noen minutter på overtid, fra 20 meter sendte han upresset ballen i en nydelig bue opp i motsatt kryss. Vakkert!

Jakten på tetlagene

En 3. plass etter 9 serierunder er nok over de flestes forventning, men det er da ingen grunn til å slå seg til ro med det. På lørdag venter Varegg på motsatt side – de er nok lystne på å revansjere det bitre tapet mot våre gutter i NM.

Vadmyra må vinne der for å henge med, det er 6 poeng opp til Varegg og 7 til Florø. Varegg er ubeseirede borte, det er på tide at den pene statistikken ryker. Men med lørdagens spill, og Voss-kampen friskt i minne, er Varegg for storfavoritter å regne.

Vadmyra ser i år ut til å ha en egen evne til å ligge seg på samme nivå som motstanderen. På lørdag hever de seg nok – slik at vi publikummere får enda mer å juble for. Vaddapower!

Tabellen

Bildegalleri fra kampen

Kamprapport