Det å gå rundt på Vadmyrabanen og se den gryende aktiviteten er en fantastisk ting. Man er vitne til resultatet av over 40 års hardt arbeid, og igjen sitter vi med et idrettslag det er verdt å være stolt av.

Vi er glad i å ta bilder, hvor vi får god hjelp fra publikum – spesielt «bestefaren» Per Molvik som i en årrekke har fotografert nær hver bidige kamp til barnebarna sine. Han er, som så mange andre, glad i hva klubben tilbyr og det å fotografere er hans måte å gi noe tilbake.

De bildene han har tatt, sammen med endel andre har jeg nå satt sammen en liten bildeserie av hva jeg forbinder med Vadmyra. Vi håper den faller i smak og at du ser mye av det samme når du tar turen til Vadmyrabanen.

Til alle spillere, trenere og supportere så håper og tror jeg dere stolt kan svare «vi er Vadmyra» om noen måtte lure på hvem dere er. Så snakkes vi alle nede på banen!