Junior 1-trener Tommy Roksvåg sparer ikke på ambisjonene etter at laget sikret opprykk til 2. divisjon.

Etter en knepen 3-2 seier borte mot Skjergard på søndag er Junior 1-laget vårt klar for 2. divisjon.

Opprykk var målet før sesongen, men det ble i følge trener Tommy Roksvåg tøffere enn forventet.

– I begynnelsen av sesongen regnte vi med det skulle bli grei skuring,  men så fant vi ut at det var andre lag – deriblant et godt Os lag – som var i samme situasjon som oss. De måtte starte i 3. divisjon grunnet de ikke hadde juniorlag i 2012. De hadde ambisjoner om opprykk de og. Også Follese og Austevoll var overraskende tøffe motstandere.

Men selv om det ble en tøff kamp som først ble avgjort i siste serierunde, så ser ikke Roksvåg noen grunn til å ha lavere forventning til 2. divisjon.

– Vi starter med samme målsetning som i fjor. Vi skal rykke opp enda et hakk. Det blir tøft, men hvis vi står på så skal vi klare å hevde oss der og.

Han er godt fornøyd med sesongen. Det har vært godt treningsoppmøte, spesielt gledelig er det at flere har fått prøve seg på A-laget.

– Em Sahatchai var innom og spesielt Andreas Skogvang og Petter Thomassen har tatt store steg i år. Det har vært kjempe.

Laget endte til slutt opp med 27 poeng og kun et tap – hjemme mot Follese. Os fulgte på 24 poeng, Vadmyras 5-1 seier mot dem på hjemmebane var nok avgjørende. Lagets største seier kom i første serierunde med hele 14-1 mot Sotra SK3, et lag som sikret seg 3. plass.

Alt i alt en meget imponerende vårsesong – vi er spente på om guttene makter å leve opp til trenerens ambisjoner i 2. divisjon.