Vadmyra vant Fair Play-pris på Voss

Årets Voss Cup ble en stor suksess for Vadmyralagene, med fair play-pris som høydepunkt.

0

Travle tider gjør at vi har en litt sen oppsummering av årets Voss Cup, som gikk av stabelen forrige helg. Men som man sier: Bedre sent enn aldri, her er en liten rapport fra årets store cupbegivenhet.

Voss Cup 2013Den største prestasjonen var nok jentelaget Vadmyra Lilla som stakk av med Fair Play-pris. Dette er 2. året på rad et Vadmyra-lag vinner prisen, i fjor var det jentene i Vadmyra Rosa som imponerte juryen.

Jentene kunne dermed kose seg i vindtunnell, en premie som samlet sett nok var på over 20 000 kroner.

Ellers var det flott vær og god representasjon fra Vadmyra som hadde 16 påmeldte lag, alle sov på ungdomsskolen som ligger midt i sentrum. En håndfull ble plassert i gymsalen, men det bød ikke på store utfordringer. Spillere og trenere ble enda bedre kjent på tvers av lagene og det var nok av flotte opplevelser.

Selv fikke jeg anledning til å ta bilder av halvparten av lagene, dere kan finne albumene på bildesidene til vår facebookside. Noen av bildene er lagt til i videoen over. Det var mye god stemning og spesielt artig var det å se Mørkeblå som spilte sin første Voss Cup-kamp noensinne. Det i et nabooppgjør mot Olsvik, hvor våre yngste klarte å snu kampen. De spilte imponerende fotball! Kjekt var det at flere spillere og trenere fra andre lag tok turen for å heie på de unge fotballheltene.

Voss Cup 2013 ScoringEllers så var det gledelig å se en av mine egne spillere score sitt første mål (jeg var der med 2002 Hvit). 2002-spiller Sondre startet på laget i fjor og vi har ventet på scoringen, og når den først kom så tok han like godt to på rappen og snudde en kamp fra 3-4 til 4-3. Det var noen fuktige øyne blant enkelte tilskuere da og guttene på banen var kjempeflinke til å gratulere hverandre og takke alle de som møtte opp. Man kan trygt si at publikum gikk helt av hengslene.

Voss Cup 2013 AlexDet var gledelig å se mange foreldre og besteforeldre som tok turen opp. Trenerne gjorde som alltid en herlig jobb med å holde styr på de mange spillerne.

Voss Cup viste seg nok en gang å være et veldig trygt cup-valg og her blir det nok garantert mange Vadmyralag også neste år.