Etter den svake starten på høstsesongen har guttene våre skjerpet seg betraktelig. Først ble Sotra banket 4-1 borte, mens publikum i helgen var vitne til at Bjarg ble slått 3-2.

Mot Sotra scoret Liseth, Aga, Sandnes og Teigen i et oppgjør som Vadmyra hadde god kontroll på. Litt vanskeligere ble helgens oppgjør mot Bjarg.

Det startet ganske bedagelig, med to lag som slet med å komme til sjanser. Vadmyras forsvar har ikke alltid vært helt med på notene så langt i år, men Bjarg fikk ikke til noe som helst de første 45 minuttene. Vi slet også med å produsere det helt store, men den ene sjansen vi fikk var nok til å sende oss opp i 1-0 ledelse ved Spord.

I 2. omgang ble det mer fartsfylt begge veier, men det var vi som viste oss å være mest giftig inne i boksen. Det, samt god hjelp av en Bjarg-keeper som ikke helt hadde dagen, gjorde at Sandnes og Kvamme kunne øke til 3-0.

Like før 3-0 målet ble Jonas utvist. Etter å ha landet forkjært kom det noen saftige gloser til motspiller, dommeren var ikke i det blide hjørnet og ga direkte rødt.

Med 10 mann ble det noen tøffe sluttminutter. Bjarg reduserte i det 84. og 88. minutt og dommeren la til en god del minutter med overtid. Bjarg brente flere store sjanser og kan takke egen udyktighet for at de ikke stjal til seg et poeng.

Et godt lag ble sendt hjem tomhendt og vi kan glede oss over at Vadmyra ser ut til å ha funnet formen, noe som trengs til neste kamp mot serieleder Florø. De har ikke tapt en eneste kamp i serien, nærmest var de vel når de møtte oss sist og vi ledet 4-2 til det gjenstod et par minutter. Den kampen går på Florø Stadion førstkommende lørdag kl. 15:00.