Skal si tiden går fort! På lørdag avsluttes en sterk sesong fra Vadmyra side med nabo-oppgjør mot Lyngbø. Vi oppfordrer dere alle til å ta turen!

I fjor rykket laget opp til 3. divisjon og det har vært spennende å se hvordan spillerne har taklet et langt høyere nivå. Fasiten er at laget stort sett vinner like mye som de taper – mens de ikke har for vane å dele på poengene i sine oppgjør.

Et av de to uavgjort-unntakene er mot Lyngbø, hvor kampen i vårsesosongen endte 1-1 på bortebane. Lokaloppgjøret på lørdag blir ingen enkel affære, Lyngbø må vel sies å være årets overraskelse – de har alt sikret seg 2. plass.

Vadmyra kan ta 3. plassen

Før sesongen tippet vår egen Mats Wedervang at Vadmyra ville slite i bunnen av tabellen – vi kan glede oss over at han tok skammelig feil i akkurat det. Faktisk er 3. plassen innen rekkevidde hvis guttene presterer og slår serietoer Lyngbø.

Akkurat nå innehar Vadmyra 5. plassen og kan dårligs bli nr. 7. Bjarg og Varegg, på henholdsvis 4. og 3. plass, møter begge tøff motstand i siste serierunde.

Sett av lørdagen!

Vi ønsker at flest mulig fra Bergen Vest tar turen for å heie frem spillerne våre, de fortjener all den støtten de kan få. I tillegg kan vi tilby en god oppladning med Jenter 16, som møter Kvernbitt. Jentelaget vårt kjemper i toppen av 1. divisjon, den kampen starter kl. 13:00.

A-lagets kamp starter 15:00. Det blir åpen kiosk og knallgod stemning. Vi har også opprettet en arrangementsside på facebook. Vi håper du tar turen!