Vadmyras 1.-divisjonslag i futsal spilte lørdag to toppkamper, mot Sund Sartor og Hajduk Bergen, i tillegg til oppgjøret mot tabelljumbo Sotra.

Sund-kampen endte 3-3, et resultat Vadmyra har grunn til å være mest fornøyd med, da Sund ledet 3-1 med rundt to minutter igjen.

Sotra-kampen ble avgjort i løpet av et par minutter, og Vadda kontrollerte inn til 9-3-seier.

Hajduk ventet på ettermiddagen i et oppgjør vi visste ville få stor betydning. Det endte 4-4 etter at lagene hadde vekslet på å lede. Et meget viktig poeng var det uansett, med tanke på at nettopp Hajduk kunne ha stukket fra Vadmyra med seier. Nå ser tabelltoppen heller slik ut:

1.    Øystese 33 poeng (14 kamper)
2.    Sund Sartor 33 poeng (15 kamper)
3.    Vadmyra 29 poeng (15 kamper)
4.    Hajduk Bergen 28 poeng (14 kamper)

De tre beste går til playoff i bergensområdet 8.-9. mars, og Vadmyra har definitivt en tøff oppgave foran seg. Som man ser har Hajduk to poeng å gå på i forhold til oss, Sund Sartor har fire poeng mer. De to lagene skal dog opp mot hverandre i innspurten, i tillegg til at begge møter serieleder Øystese. Vadmyra møter Krohnsminde, Nordhordland, Voss, Brann og NHHI.

Spennende ligger det i hvert fall an til å bli, og vi må fort vente til etter at siste kamp er spilt 22. februar før det er klart hvem som når playoff. Foreløpig er det kun Ulefoss fra Telemark som definitvt er klar for den begivenheten, etter å ha vunnet 1. divisjon avdeling sør foran det tidligere eliteserielaget Høllen.

I nord skal Nordpolen, Svartisen og Lødingenpatriotan gjøre opp om to plasser kommende helg. De to siste plassene går til nummer én og to i 1. divisjon i Trøndelag. Pumas ser ut til å ha et sikkert grep om den ene plassen, mens Freidig og Othilienborg kjemper om den andre.

De åtte lagene som går til playoff, spiller om én opprykksplass. I 1. divisjon øst rykker vinneren direkte opp, og Flamuri er så godt som klar for eliteserien allerede. Samtidig skal mye skje om ikke Solør og Ørn Horten er lagene som rykker ned.