Uavgjort mot Bjarg

Toppkampen ble akkurat så jevnt som antatt.

0

Vadmyra – Bjarg 1-1 (0-0): Praktscoring av Kvamme var det publikum kunne glede seg mest over lørdag ettermiddag.

Det skjedde mye som overrasket på lørdag. Brann klarte utrolig nok å vinne borte igjen og Europa viste at de fint klarer å tolere en skjeggete mann i kjole og foretrakk det fremfor polske vaskedamer.

Men kampen mellom Vadmyra og Bjarg forløp slik de fleste trodde i forkant. Et tøft oppgjør mellom to gode og strukturerte lag. I førsteomgangen skjedde det såpass lite foran begge lags mål at keeperne like godt kunne vært byttet ut med «Åpen Kiosk»-skiltet til Vaddakiosken. Det var på midtbanen krigen fant sted.

Rett etter pause ble det derimot en helt annen kamp. Det ble fartsfyllt og nok av sjanser begge veier. Vadmyra åpnet showet med Mads Olav Kvamme, som satt fart på høyrekanten, forserte (eller bulldoserte) et par Bjarg-spillere før han smadret ballen i nettmaskene fra skrått hold.

I det som så ut som en første-målet-vinner kamp så det lyst ut. Men Bjarg brukte kun to minutter på å svare. Jan-Tore Torgersen dundret ballen i vinkelen på frispark fra ca. 20 meter. Smått bittert og Bjarg tok kontrollen i minuttene etter.

Mange balltap på midtbanen medførte at de fosset frem ved flere anledninger, men godt forsvarsspill ryddet unna det meste. Vadmyra kom så mer med i kampen igjen og i sluttminuttene bølget det begge veier. Men et uavgjort-resultat var alt i alt greit nok, dette var ikke kampen for målkalas. Det så lyst ut etter Kvamme-scoringen, men slik kampen forløp etter utligningen kunne det like enkelt gått Bjargs vei som Vadmyras.

Med det er våre blå ubeseiret så langt i årets 3. divisjon. 8 poeng er sanket inn så langt som gir 5. plass. I neste kamp venter serieleder Odda borte. De har imponert med 3 borteseire og en uavgjort-kamp hjemme, men med unntakt av Bjarg er det bunnlag de har hatt med å gjøre. Vi satser på at Vadmyra gir dem en god leksjon i fotball og sørger for å henge med i toppkampen.

Du kan lese om reaksjoner fra Kvamme, trener Sande og publikum her.

Bilder fra kampen finner du her