«Dette er for dårlig på hjemmebane. Det er ikke godt nok.»

Mads Olav Kvamme ser ut som en slagen mann etter den tøffe toppkampen i 4. serierunde. Vi fikk noen sekunder med Vadmyras målscorer, han la ingenting i mellom for å beskrive hvordan han opplevde oppgjøret. Et poeng og en scoring var ikke nok til å gjøre fjorårets poengkonge i Vadmyra fornøyd.

«Vi slår alt for mye langt. Vi triller for lite ball.» slår han fast. Selv prestasjonen som endte i scoring ti minutt ut i andre omgang toner han ned. «Lykketreff. Det var ok. Men det holder ikke, vi taper to poeng.»

Karl Fredrik SandeTrener Karl Fredrik Sande synes kampen forløp slik som forventet. «Tøff og jevn, akkurat som vi trodd i forkant.»

«Bjarg er et godt lag» svarer han enkelt på om han er fornøyd med et poeng. «Jeg syntes vi var nærmest seiren med tanke på antall sjanser.»

Imponerte ildsjeler

Ballgutter
Oliver, Albert, Theodor og Stian stiller villig opp når Vadmyra trenger hjelp

I Vadmyra ønsker vi å rette fokus fremover på publikumsopplevelsen og på lørdag hørte vi med noen av våre mest fremtredende ildsjeler.

«Jepp!» svarer ballguttene Oliver, Theodor, Stian og Albert på spørsmål om de var fornøyd med kampen. Kvammes scoring trekkes frem av samtlige som høydepunkt.

Albert er mest skuffet av de fire, han synes Vadmyra hadde fortjent seieren. «Vi scoret og spilte bra, så kommer det der frisparket og så scorer de». Lillebroren hans Oliver er godt fornøyd. «Det var bra spilt av alle» slår han fast.

De fire stilte villige opp som ballgutter og det var ikke første gang. «Det er gøy. Vi hjelper laget» forklarer de om hvorfor de bruker tid på dette. Slikt rører jo enhver vaddasjel.

Skryt til Moen Rye

Vadmyras barske og eminente vakter Henning Jensen, Christian Ohnstad og Kenneth Merkesvik hadde lite å utsette på oppgjøret og synes det var en tøff og jevn kamp.

«Ikke noe annet enn det vi klarte å løse med kjetting» svarer Christian med glimt i øyet og til stor latter fra de rundt på spørsmål om det var noe bråk i forbindelse med kampen. «Det er sånn vi ordner det her i Loddiken».

Christian Ohnstad
Christian lot seg imponere over Jonas, samtidig som han brukte kjettingen til å holde orden blant publikum…

Det er ikke lett å få seriøse svar fra den mannen, men en mann lot de seg imponere over i dag: Jonas Moen Rye. Den målkåte Vadmyra-angriperen har latt seg bemerke like mye for hissige utbrudd som nydelige mål tidligere, men i år virker han i følge Christian, Kenneth og Henning som en ny mann.

«Han viser en helt annen person på banen. Kjempeimponerende» slår Christian fast, Han spilte selv på A-laget «for noen århundre siden», så han vet nok om vinnerskaller som ønsker såpass mye at det fort kan boble over. Moen Rye har til gode å score i år, men gjorde en god jobb i oppgjøret mot Bjarg. Vaddavaktene håper på å se lignende takter i fremtiden også.

I tillegg til å sørge for ro og orden på «Loddiken-vis».

Vi talte forøvrig litt over 100 tilskuere og knipset noen bilder av oppgjøret. De kan dere finne på facebook-siden vår.