En herlig bronsje på Landsturneringen

Helgen 29. - 31. august var Vadmyra Gull i Stjørdal på Landsturnering i håndball. Dette resulterte i en velfortjent bronsje.

0

Fredag 29.08.2014 møtte 18 spente utøvere og ledsagere på Flesland – flyturen til Værnes og Stjørdal kunne ikke gå raskt nok. Vi skulle bo på Radisson Blu, og for første gang har vi hatt gangavstand til flyplassen. Etter ankomst til Stjørdal i strålende vær var det klart for defilering og åpning av Landsturneringen i håndball og fotball. Over 1300 deltakere satte både farge og lyd på Stjørdal sentrum denne ettermiddagen. Åpningen ble holdt i Stjørdalshallen med både ordfører og representanter fra NHF og NFF tilstede. Fosseduren stod for den musikalske underholdningen denne kvelden.

Lørdag var det klart for håndballkamper i Stjørdalshallen, og Klepp 1 og Brane Tigers var motstandere i dobbelt puljespill. Etter en god natts søvn spilte vi en veldig god første kamp mot Brane Tigers. De ble likevel for sterke for oss, og kampen endte 9-6. Med forsvaret godt på plass fra første kamp gikk vi Klepp 1 i møte med godt mot. Dette var også en jevn kamp, men denne endte i Vadmyras favør 4-2. Etter litt lunsj og avslapning gikk et revansjelystent lag på banen igjen mot Brane Tigers. Kampen ble ganske så mye en «reprise» av den første kampen, og endte utrolig nok 9-6 til Brane Tigers denne også.

Med to tap og en seier gikk vi kveldens høydepunkt i møte – bankett på Rica Hell hotell. Her var det duket for servering av over 1300 sultne deltakere. Stemningen var på topp, og på menyen stod kortreist mat fra nærområdet og det smakte helt fortreffelig. Etter middagen var det klart for dans og konsert, og et lokal band stod for ekte trønderrock. Vadmyra pleier å være siste laget inn på siste bussen hjem, men denne kvelden var vi ikke alene om det. Stemningen var på topp, allsangfaktoren høy og dansefoten stod ikke i ro et sekund. Et veldig bra arrangement.

Søndag var det tidlig opp etter en vellykket bankett. Siste puljekamp mot Klepp 1 stod på agendaen, og det ble en spennende kamp. Begge lagene fulgte hverandre tett og det ble en målfattig kamp. Likevel endte kampen i Vadmyras favør med resultatet 2-1. Siden Klepp 1 tapte en kamp, og spilte én uavgjort mot Brane Tigers, betydde dette at det ble bronsjefinale på oss mot Os Turn. Med et kjent lag på andre banehalvdel var nervene til å ta og føle på. Os Turn er et lag vi er jevngode med og de byr gledelig på utfordringer. Første omgang var preget av nettopp dette, og Os gikk hardt på og ledet nesten hele omgangen. En liten pause og litt nedkjøling av konkurranseinstinktet gikk Vadmyra Gull på banen og snudde hele finalen i sin favør. Resutlatet endte 6-5 til Vadmyra, og med oss i bagasjen fikk vi både medaljer og pokal (som allerede har fått plass i pokalskapet i kaféen).

Vi hadde en fantastisk tur til Stjørdal, og vi gleder oss allerede til neste års Landsturnering i Lillehammer.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here