To spillere klar for kretssamling og en er på landslaget!

Tidligere Vadmyraspiller Kristin Müller er tatt ut på landslaget, mens småguttene våre testes for mulig kretslagsplass

0

Tidligere Vadmyra-jente på landslaget og to SMG-gutter på kretssamling. Vadmyra-spillerne setter sine spor!

Vi er litt trege her i redaksjonen for tiden grunnet mye arbeid, så nyheten om at Arna-Bjørnar spiller Kristin Müller er tatt ut på J15-landslaget gikk oss hus forbi. Slikt hører ingen steds hjemme og vi må jo få gratulere stortalentet med velfortjent plass. Ingen kler landslagsdrakten bedre enn Vadmyra-spillere!

Kristin spilte lenge på jentelaget til Vadmyra som dominerte de siste årene. Desverre har vi her i klubben ikke klart å holde i gang et jentelag i år, og alle talentene våre fra den generasjonen spiller nå i andre klubber. Storklubben Arna-Bjørnar, som har for vane å huse endel landslagsspillere, sikret seg nevnte Müller.

Kretssamling med 2 Vadmyragutter

I tillegg kom gladnyheten om at Smågutte 13-spillerne Daniel Roksvåg og Salomon Bihinda er klar for kretssamling på søndag.

Salomon, eller «Salo» som han kalles av lagkompiser, har briljert i flere år nede på Vadmyrabanen. Med finslepen teknikk, en herlig ro, stor fotballforståelse og godt overblikk har han vært viktig kaptein på midtbanen til Vadmyra Blå, som nå er klar for kretsmesterskap.

Salo DanielHan spiller også på Smågutte 14-laget hvor han ikke har problemer med å holde nivået. Han får følge av kameraten Daniel Roksvåg, som kom til klubben for noen år siden. Roksvåg-navnet er velkjent i Vadmyra-kretser og han fortsetter en god tradisjon der. Lysluggen er en fantastisk teknikker med iskalde avslutningsegenskaper. Et sant mareritt for ethvert forsvar å møte.

Vi ønsker den kreative og dynamiske duoen lykke til!