Futsal: Vadmyra – Krohnsminde 3-3: Vadmyra hadde muligheten til å innta topplassen, men en sterk Krohnsminde-sluttspurt sørget for poengdeling tirsdag kveld.

Det var endelig futsalkamp i Vadmyrahallen og spillerne på banen skuffet ikke. Det bølget frem og tilbake i et helt annet tempo enn hva man ser i en vanlig fotball-tippeligakamp.

Futsal er en artig idrett og minner mer om tempoet og kamputvikling man ser i ishockey, håndball og hos paringsvillige kaniner. For her går det fort!

– Særdeles misfornøyde med resultatet

«En meget god førsteomgang ga 2-0-ledelse etter mål av Jonas Moen Rye og Torben Wedervang, men Krohsminde kom tilbake til 2-2. Halvannet minutt før slutt satte Kristoffer Nesse Stephensen inn 3-2. I overtall fikk Krohnsminde utlikne igjen. De fikk også et annullert mål fem sekunder før slutt. Vi er fornøyde med mye, men særdeles misfornøyde med resultatet i kveld.»oppsummerte futsal-laget vårt på sin facebookside.

Det mangler ikke på selvinnsikt der, for den oppsummeringen er ganske spot-on. Dette er en kamp Vadmyra burde vunnet, de var best til det gjenstod 10 minutter, før det ble litt for mye tabber. Spesielt 3-3 utligningen var latterlige greier, hvor en omringet Ronny Rojas banket inn scoring mot laget han til vanlig spiller på i 11-er fotball.

Annulert Larsen-scoring fem sekund før full tid

Det så ut til å bli fullstendig krise da Krohnsmindes Kristoffer Larsen (ja, han der som Brann merkelig nok ikke bruker i sine tippeligakamper) banket inn et frispark fem sekund før slutt. Larsen fikk ikke med seg at frisparket var indirekte, det ble dermed korrekt annulert. Da tiltet det for enkelte spillere som hevdet frisparket aldri skulle vært indirekte, mens andre led av akutt og midlertidig blindhet og hevdet dommer ikke markerte godt nok.

Som man kan se av bildet øverst står dommer og ser ut som han skal ta av som Supermann, så liten grunn til å klage på dømmingen for der var tydelig markering på plass.

Det var for øvrig nok av sytpeiser utpå banen og der ble det vel litt for mye å håndtere for enkelte av spillerne. For ikke å si trenerbenken, hvor Krohnsminde tidligere i omgangen fikk en utvist etter dommerkommentarer man som regel bare hører blant de mest berusete på fotballpuben. Det manglet ikke på engasjementet i hvert fall, og det fremmøtte publikum humret i vei etter den ene barnslige kommentaren etter den andre kom fra spillere som gjerne ville at dommerne blåste litt mer i deres favør.

Vadmyra kan i det minste puste lettet ut for 1 poeng, selv om det nok burde vært 3. Etter fem kamper står laget med ti poeng, to mindre enn serieleder Øystese. Du kan se hele tabellen her.

Om futsal er nytt for deg bør du absolutt sjekke det ut. Kontrastene til eksempelvis søndagens kvalifiseringskamp mellom Brann og Mjøndalen var enorme. Her har vi jo norske fotballspillere som ser ut som de vet hva de skal gjøre med ballen!

På lørdag venter tre kamper for laget. Norheimsund, Follese og serieleder Øystese skal bekjempes i Askøy Forum. Kampene går 10:20, 12:00 og 14:30.

Følg Vadmyra Futsal på facebook for å få jevnlige kampoppdateringer. Det skader heller ikke å følge Fotballfamilien Vadmyra!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here