Hyttetur/kamp på Stord

0

For at ventetiden ikke skulle bli for lang til Håndballfestivalen 2015, benyttet vi anledningen til å lage en sosial sammenkomst ut av dagens bortemøte mot Stord.

17 personer ble fordelt på to supre hytter i Sponavika, helt nede i vannkanten. Etter ankomst på fredag kveld koste vi oss med pizza, pepperkaker og julebrus. Flere av jentene fikk også med seg deler av håndballkampen Norge-Frankrike som oppladning til matchen mot Stordabuene. Har et inntrykk av at alle hadde det gøy og kunne blitt hele helgen, men kamp mot Askøy imorgen satte en stopper for det.

Sosialt Håndball Sosialt Håndball 2

Kampen:

Stord 3-Vadmyra 12-12 (7-6)

Jeg føler at vi er ofte involvert i nervepirrende bataljer og nok en gang skulle det bli et lite drama. På en dag der ikke alt stemte, skal jentene ha ros for kjemping helt til siste sekund. Atter en gang kom vi skjevt ut og hjemmelaget gikk opp i en 7-3-ledelse. Det er ikke gunstig for psyken å havne i disse situasjonene, men jentene har vært der før og jobbet seg tilbake igjen. 7-6 til pause ga et boost før 2 omgangen og vips ledet vi 10-9. Stord slapp ikke taket og kom seg foran igjen på 12-11. De tre Vadmyra-supporterne på tribunen lagde mer liv enn hjemmefansen og var fornøyde da Diona sendte i vei en suser fra 12 meters hold i krysset. De tjue gjenstående sekundene ble kontrollert inn og fergeturen hjem igjen ble mye lettere å svelge.

Med dette resultatet opprettholdt vi den fine bortestatistikken i høst (3-2-0) til tross for enorme skadeproblemer, men er nå veldig innstilte på å ta våre første hjemmepoeng mot Askøy 2 imorgen.

Alt i alt så har vi hatt en herlig mini-helg på Stord.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here