Årstad – Vadmyra 12-16 (7-7)

Trener Thomas Nyquist forteller om et kjempespennende oppgjør.

0

Akkurat nå sitter jeg med en følelse av at vi har vunnet i Lotto, for makan til innsats som ble servert i Haukelandshallen idag har vi ikke sett før. Årstad og serierival Fyllingen var nok begge 99% sikre på at serien ble avgjort da førstnevnte vant 14-11 og dermed var ett fattig mål foran på innbyrdes oppgjør, men våre jenter snudde alt på hodet.

På forhånd var Gitte og jeg optimistiske i forhold til tidligere oppgjør mot Årstad, men denne så vi ikke komme. Vi har tenkt tanken om å kunne hjelpe Fyllingen, men at det virkelig skulle skje er bare helt utrolig. Fyllingen kommer til å få tidenes sjokk når de ser resultatet. Bortsett fra kampene mot Fyllingen (14-11 og 14-16), så har Årstad vunnet alle sine kamper, og det med store sifre.

Jentene kom godt igang og lagene fulgte hverandre de første minuttene. Men da hjemmelaget dro ifra til 7-3, kunne det virke som at vi skulle inn i et ‘normalt’ mønster.
Trodde de fleste…
Et sinnsykt forsvarsarbeid fra alle jentene førte til at Årstad gikk tom for offensive løsninger og storskytteren deres ble fullstendig temmet. Vi lagde de fire siste målene i første omgang og vips stod det 7-7 til pause. Og enda bedre skulle det bli.

2 omgang startet bra, men denne gangen var det vi som fikk overtaket, og hvis jeg ikke tar helt feil så gikk vi fra 7-3 til 8-13!!!! Da Årstad klarte å kjempe seg tilbake til 11-13, startet dramaet for fullt. Stella pådro seg sin andre utvisning, men en sekretariat-blemme medførte at hun ble tildelt rødt kort og måtte se de siste ti minuttene fra benken. De hadde notert tre utvisninger på henne, men sannheten er at hun hadde to utvisninger og ett gult kort. Altså, feilaktig utvist og svært frustrende for oss. Tapet av Stella ga tydeligvis enda mer guts til de gjenværende på banen og de klarte å øke ledelsen i undertall. I tillegg stengte Helene buret. Da 11-15 satt i klistret i nettet skjønte vi at bragden var fullført. 12-16-seier mot Årstad er helt fantastisk og vi er så ufattelig stolte over den innsatsen jentene la ned idag. Vi så en kraftig forbedring i Julecupen, men dette overgår alle tidligere prestasjoner, og det med enorm margin.

Trenger virkelig å slappe av etter dette, helt til imorgen.

2015 er fantastisk….

Mvh
Tomas