Det ble som ventet hjemmekamp i 2. kvalifiseringsrunde i NM. Motstander er Sotra SK.

Vadmyra holdt på å rote det til mot Nordhordaland i 1. kvalifiseringsrunde, i det som beskrives som en av de dårligste 1. omgangene våre blå har levert på lang tid. Til pause stod det 1-1. Eneste oppløftende i den omgangen var en perlescoring av Alexander Dang. Det sies at trener Karl Fredrik for første gang virkelig lot spillerne få høre det i pausen. De responderte og sikret en 3-1 seier, alle mål kvittert godeste Dang.

Sotra er et lag vi hadde godt tak på i fjor med to 4-1 seire. Spørsmålet er hvordan formen er nå. Med solide treningskamper i vinter, som ga 4 seire og 17-1 i målforksjell, gikk laget skikkelig på trynet i hjemmekamp mot Lyngbø og tapte 4-0.

Blir det seier mot Sotra så er Vadmyra kvalifisert til ordinære runder i NM. I fjor klarte laget dette, men røk ut hjemme mot Åsane i et tett og spennende oppgjør.

Til uken reiser laget til Tyrkia på treningsleir og de kommer hjem lørdagen. Kampen går søndag 6. april kl. 1800. Vi forventer selvfølgelig at alt av Vadmyra-supportere kommer for å heie laget frem. Ullevaal er selvfølgelig målet 😉

Meld din ankomst i vår arrangementsside på facebook.