Selv på en håpløs dag tar nå Vadmyra poeng, noe Fyllingsdalen 2 slukøret fikk oppleve på tirsdag. Nå er laget oppe på 7. plass på tabellen.

Det har gått bra med A-laget vårt den siste tiden, ubeseiret på 5 oppgjør og 11 poeng er sanket inn. Etter forrige rundes uavgjort (1-1 borte mot Brann 2) er laget fortsatt uten tap på bortebane og med mandagens seier over Fyllingsdalen 2 har de også begynt å pynte på hjemmestatistikken.

Selve oppgjøret var ikke det helt store. Fyllingsdalen 2 stilte meget ungt, Karl Kviles menn bestod blant annet av fire gutter i 14-15 års alderen. Kvile var mannen, som sammen med blant annet David Nielsen, hadde et meget sterkt lag i den årgangen – som reiste rundt i Europa, vant Danacup og Norway-cup. Laget er siden oppløst med spillerne spredt rundt, noen av de har funnet veien til Fyllingsdalens 2. lag. Blant annet sønnen Sigurd Kvile, som ikke spilte seg bort som midstopper mot vår egen målkåte Jonas Moen Rye.

Sistnevnte fikk seg også en fin scoring i dag. Steffen Hopland fikk seg også en putting, mens kampens store høydepunkt var Håkon Moldeklevs lekre frispark som ga 3-2. For Fyllingsdalen 2 er dette ganske kritisk og plasserer de godt nede i nedrykksstriden.

Vadmyra er nå oppe på 7. plass og møter i neste runde Arna-Bjørnar. Der må Vadmyra anses å være store favoritter. I treningskamp ble Arna-Bjørnar banket 10-0 og de har slitt så langt i sesongen. Her blir det mental trening for mannskapet som må klare å nullstille seg etter en god periode, slik at man ikke roter vekk poeng.

For mot Fyllingsdalen 2 kunne det fort gått ille, spesielt på stillingen 2-2 var det mye tafatt over spillerne våre. Enkelte måtte ropes hjem når motstander angrep og det ble lite finspill og mye føring av ball. Vi skal være glad spillende trener Mats Wedervang var i det svært løpsvillige hjørnet, han var over alt. Laget slapp heldigvis med skrekken.

Arna-Bjørnar kommer nok garantert til å kjempe med livet som innsats. Vi satser på at Vadmyra gjør det samme og fortsetter den imponerende trenden.

Du kan se flere bilder fra oppgjøret på Facebook, alle tatt av vaddagraf Per Molvik.