Vadmyra ble slaktet borte mot Austevoll, til slutt stod det 6-1. Samtidig vant Tertnes hele 4-0 borte mot Nest-Sotra 2. Med en serierunde igjen er det dessverre bare til å konstatere at A-laget må ta turen ned i 4. divisjon.

Det har vært en kjip sesong for tre av representantene fra Bergen Vest i divisjonen, for også Fyllingsdalen 2 og Loddefjord rykker ned. Lørdag avsluttes sesongen hjemme mot Øystese, da er det kun den lokale stoltheten igjen å spille for – med tap kan også Loddefjord gå forbi oss på tabellen. Noe som selvfølgelig bør gi motivasjon til å gi jernet.

Nå er det bare til å starte arbeidet med å bygge et slagkraftig lag som kan ta oss tilbake til 3. divisjon. Om et år får vi satse på å kunne lage en ny video som dette.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here