Det ble en pangstart fort futsal-guttene våre med tre serie i sesongåpningen i 1. divisjon.

Norheimsund ble slått 3-1, NHH I ble slått 2-1 og Brann nedkjempet med en imponerende 4-3 seier.

Kamprapporter, hentet fra lagets facebookside:

NHHI-Vadmyra 1-2 (0-0)

Mål: Stig Hopsdal og Alexander Levsky.

Serieåpningen ender med seier etter en tett affære. Med bare to innbyttere, inkludert evigunge Øivind Magnus (44), la vi oss lavt fra start. Stig sendte oss foran litt ut i andre omgang, men økonomistudentene utliknet raskt. Med tre og et halvt minutt igjen tok Vadda ut keeper for å gå for seier. 15 sekunder før slutt satte Alex inn 2-1.

Vadmyra-Norheimsund 3-1 (1-1)

Mål: Stig Hopsdal, Torben Wedervang og Alexander Levsky.

Ny sliteseier. Norheimsund tok ledelsen, men Vadda slo tilbake. Dagens siste kamp går mot Brann.

Brann-Vadmyra 4-5 (2-3)

Torben Wedervang 3, Øivind Giil, Alexander Levsky.

Du store. Jaggu ble det en god, gammel Holy Niner på Vadda-guttene. Med en syltynn tropp var det kun opparbeidet rutine som kunne redde de blå, og den ble hentet fram. Kvikke Brann-gutter ga tøff kamp i dagens siste oppgjør, men Vadda ledet både 3-0 og 4-2. Likevel kjørte Brann kampen, og fikk fortjent nok 4-4 drøyt tre minutter før slutt. Da så Vadda helt kjørt ut, men tok timeout og bestemte seg for et siste krafttak og all in med aktiv keeper. Det ga rask uttelling ved Alex, og Vadda holdt unna på ren vilje de siste to minuttene.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here