Årsmøtet i Vadmyra IL tildelte mandag 08.02.2016 hederstegnet plankett til Gitte Nyquist og Tomas Nyquist. Begunnelse for tildelingen lyder som følger:

«De som i år blir tildelt Vadmyra Idrettslags plakett er det komplette trenerparet!

Tomas og Gitte Nyquist

De har en felles forståelse av hvordan de vil utvikle gode håndballag, samtidig som de er vel så opptatt av samspill og trivsel i gruppene. De ser den enkelte spilleren, jenten og oppmuntrer og utfordrer alle til å tørre å strekke seg. De er ambisiøs og ønsker gode resultater. Deres tro på hva spillerne kan oppnå smitter over på lagene. Ambisjonene balanseres med trivsel og sosialt samvær.

Disse to trenerne har delt jenter 12 og 13 inn i fire lag for å hente ut potensialet i alle spillerne; de erfarne så vel som de nye. Dette fører til at de bruker all sin fritid på håndball i Vadmyra I.L; langt utover det som forventes av engasjerte foreldre. Det er ikke mange trenere som inviterer til avslutninger hjemme hos seg og hos besteforeldre, eller som reiser rundt for å se kommende motstandere i kamp.

Jentene har respekt for sine trenere fordi de bl. annet er kunnskapsrik, flinke til å lære fra seg, omsorgsfull, har humor, er engasjert, har disiplin.
På grunn av disse flotte trenerne sitt engasjement, er jenter 12 og 13, med deres foresatte en stor familie, hvor alle blir invitert til å ta del i det sosiale livet rundt håndballgruppen. De er unike!

Det er en glede og overrekke Vadmyra idrettslag sin Plakett til Gitte og Tomas Nyquist. Gratulerer!»

J12 og 13 med trenerne sine
J12 og 13 med trenerne sine

Prisen ble utdelt på trening tirsdag 09. februar 2016 – Håndballgruppen gratulerer!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here