Voksne, ungdom og barn inviteres alle til å hjelpe med dugnad 2. og 9. april.

Den finner sted mello klokken 11:00-16:00 (nei, du trenger ikke være der hele tiden). Det blir enkel servering og gode samtalediskusjoner.

Hvorfor du bør stille? Vel, her er seks grunner (og ja, det er seks grunner fordi en slik overskrift lurer deg inn til å lese dette her. Ser du, det virket):

  1. Jentene og guttene våre trenger hjelpen!
  2. Du kan legge deg med et smil om munnen i visshet om at du har gjort noe nyttig.
  3. Det er morsomt å se på, da flere av oss der vil forsøke å gjøre ting vi aldri har gjort før.
  4. Du bidrar til å bekjempe myten om at dugnadsviljen er død. Samt at du vil nok fortsatt finne tid til å se filmen eller TV-serien du lenge har planlagt å se på Netflix. Dette blir gøy!
  5. Brann spiller ikke kamp de dagene og eventuelle Premier League-kamper kan vi sikkert sette på oppe i cafeen, slik at alle kan bli vitne til Tottenhams vei til ligaseier.
  6. Anleggsguru Geir kan ved behov lære deg nordnorske gloser, guttetrener Robert om hvordan du skal rive ned ting du ikke skal rive ned og JR-trener Peter kan gi deg ferge-guide. Valget stod mellom dette og å lokke med Brann-spillere. Det var et enkelt valg.

 

Dugnad

Hva skal gjøres?

Det planlegges at oppmøte skal hjelpe med å bytte nett på mål, i tillegg til å reparere skillenettet. Sistnevnte er veldig greit å få på plass fort, slik at våre unge håpefulle som trener på banen like ved skolen slipper å måtte dukke for innkommende skuddsalver fra de som spiller på den store banen.

Totalt er det en liste med 51 gjøremål som vår eminente anleggsleder Jan har å bryne seg på. Den skal vi få vel klare å få kortet ned? 

Vi håper derfor flest mulig av dere dukker opp, trenere kan gjerne få med seg flest mulig til å bistå! Meld gjerne deres ankomst på arrangementsside på facebook!

Arrangementsside 2. april

Arrangementsside 9. april

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here