Nær 20 stilte opp og hjalp til med å få banen klar til sesongstart. Kronen på verket var 3-0 seier etterpå til A-laget i treningskamp. 

Det var kjekt at vi klarte å stille forholdsvis mannsterke til dugnadsjobbing i regnværet. Trass at vinterferien fortsatt ikke er over stilte det foreldre og trenere fra en håndfull lag.

Vi bet oss også spesielt merke til at guttespiller Theodor Olsen møtte opp. Slikt er kjekt, det er godt ungdommen velvillig stiller opp. Stjerne i boken! Også fint at vaddagraf Per Molvik nok en gang tok turen for å dokumentere hva vi drev på med, bildene er gull verdt.

Les også: Seks grunner til å stille på dugnad

Robert Raftevold hadde alt fikset nettet, en av de større arbeidsoppgavene, før dugnaden (han er offshore på jobb). Det ble dermed mer tid til å plukke søppel, fikse nett på mål og mer.

Det ble avrundet med pizza og god stemning i cafeen. Etterpå spilte A-laget treningskamp mot Bjarg og vant 3-0.

Anleggsguru Geir iverksatte sine "minions" til rydde bane. Foto: Lasse Jensen
Anleggsguru Geir iverksatte sine «minions» til rydde bane. Foto: Lasse Jensen

Det blir ny dugnadsøkt igjen neste lørdag (meld gjerne din ankomst via facebook her). Siden noen av de som var tilstede i dag er på kurs er det flott om enda flere finner turen.

PS! Vi tester forøvrig ut referat-funksjon. De som var på dugnaden kan skrive om opplevelsen her (og se bilder), mens de som vil skrive om A-lagskampen kan gjøre det her. Det kan bli en fin ny måte å ta enda bedre vare på idrettslagets historie.