Lørdag 16.04.2016 kommer der langveisfarende besøk fra FK Vidar G15 Elite på besøk til Vadmyra G15 for å spille første gruppekamp i Adidascup 2016. FK Vidar holder til i Stavanger-området til vanlig og vant nylig vinterserien der nede.

Welcome to the battle of the V `s

Vadmyra ønsker guttene fra FK Vidar velkommen, og vi er sikker på at både Vidar (Daatland) og Vidar (Olsen Duesund) vil være å finne på tribunen på lørdag under kampen.

Kan guttene i blått (her avbildet i fjorårets bortedrakt sponset av Buddy) klare det umulige? Vi kan ikke noe annet enn å oppfordre dere alle til å komme og heie på gjengen.

Guttene som ledes av Hovedtrener Geir Anton Sjøvold, og trenerne Kenneth Lund & Dagfinn Svanevik er innstilt på å spille fotball, la ballen gå og håper på å få god uttelling på sjansene sine til lørdag. FK Vidar er nok forhånds-favoritter til denne kampen, men vi vet alle hva en passelig dose VADDAPOWER gjør med ellers snille og greie gutter – så håpet  – det lever i beste velgående på at det blir en velspilt, sjanserik og underholdende kamp.

Dere vil om dere er tidlig ute ha muligheten til å få med dere flere kamper av den blå garde på Vadmyrabanen. Det hele starter faktisk klokken 11.00 før det avsluttes med Guttene i G15.