G2 tapte 3-1 mot et bedre lag i årets første hjemmekamp. Der fikk i det minste Julian «Beatles» Holm vist hva som bor i han.

Det ble en tøff batalje mot Askøyværingene som ledet 1-0 til pause. Med litt mer hell og dyktighet kunne det blitt poengdeling etter at Erlend Bjerk-Hansen scoret et lekkert mål i starten av 2. omgang, etter at en friskus av en Tommy Karlsen satte fart i angrepet. Men det ble ettervhert klart at Vadmyra ikke hadde helt samme futt i bena som motstanderne.

Foto: Per Molvik
Kaptein Thomas leverte spennende saker i ny posisjon som indreløper. Foto: Per Molvik

Det ble med å forsvare seg og bakerst gjorde Julian Holm en rekke gode redninger, det vil nok ikke være den mest kontroversielle avgjørelsen å si at han kanskje var banens beste spiller.

Men selv en Julian i det umulige hjørnet kunne ikke stoppe alt og når Vestsiden scoret både 1-2 og 1-3 var det kun et ørlite håp om at Vadda skulle ta en «Liverpool» som varmet i den iskalde vinden. Men den gang ei. Det var muligheter for overganger, men litt for mange spillere orket ikke helt å ta de offensive løpene mot slutten av kampen, dermed ble det til at vi angrep med 2-3 mann fremfor å fosse fremover med en horde av målkåte ungdom.

For det skal være sagt, det er potensiale i dette laget når kondisen kommer litt mer på plass og spillerne lærer seg bedre å kjenne. En enkel ting å ta med seg: Når vi vinner ball, da skal vi sette fart med nok av folk.

Her kan dere se bilder av oppgjøret og sende inn deres egen rapport.