Lørdag 16:16 blåste dommer Mathias Haave igang første gruppespillkamp i Årets Adidas cup for G15, pulje 3, kamp nr 1082. Til dyst stod to kampklare lag – Vadmyra G15 og FK Vidar G15 Elite. Guttene i godt gleder seg, humøret er på topp. De gleder seg over været, kampen og sist men ikke minst at de skal spille sammen igjen.

Adidas vadmyra vidar 16De første minuttene gikk med til å ta og føle på hverandre. To lag som aldri har møtt hverandre før, bare hørt om hverandre. Hvordan skulle dette gå, hvem ville dra det lengste strået, var det blått, var det rødt ?

Vi gråter ikke over spilt melk i Vadmyra

Vadmyra starter kampen klart best, og kjører egentlig hele første omgang ganske så bra. Spillet sitter, Khai har et susende langskudd som ryktet forteller var inne, men sånn er det med hjul ved siden av stangen. Ut spretter ballen og spillet fortsetter. Vi gråter ikke over spilt melk i Vadmyra. Keep on going guys. FK Vidar får så en helt korrekt idømt straffe, når den flinke spissen drar seg fri i feltet og Tobias søker ball. Det ender med straffe som trygt settes i mål. Så går minuttene, Vadmyra maler på og søker sette opp spill- vi er på idag. Så ut av intet kommer en gjennomløping og vips: stillingen er 0-2.

Vi er der, vi er med, og reduserer til 1-2. Bra – flott jobbet.

«Mæggi» må ut. Strekk, eller kjenning med skaden som har holdt ham på sidelinjen. Vi tar ingen sjanse. Vetle fram på midten, Anders i midtforsvar. Vi fortsetter å spille. Publikum mumler i skjegget, bra, vi er på, dette kan gå. Kollektivt fungerer planen, Midtbanen fungerer, vingene løper som the flash, og Khai løper og løper og løper. Bra jobbet gutter.

Adidas vadmyra vidar 14I Andre omgang snur kampbildet noe. Simon ut med skade, Vetle ut med en trøkk. Benjamin får kjenne på duellstyrken fra Rogaland. Muhamed vil ut. Vi må rokkere litt, endre på planene. Sakte men sikkert kommer flinke FK Vidar spillere mer med i kampen og maler på. 1-3, 1-4, 2-4, 2-5. Der blåser dommeren. Game over.

Herlig måte å tilbringe en lørdag ettermiddag. Skal Brann spille i dag sa du – bryr oss ikke – må få med oss slutten her.

Det smattes på kampen. Dette var gøy, masse sjanser, fint spill, fra begge lag. Herlig måte å tilbringe en lørdag ettermiddag. Skal Brann spille i dag sa du – bryr oss ikke – må få med oss slutten her. Dommeren takkes for kampen, og kan være fornøyd med egen innsats. Fikser det bra – det er tross alt en tett kamp med dueller, situasjoner mm. Vi er fornøyd – og sliten. Hjem og dusje. Vi ønsker FK Vidar god tur hjem til Stavanger – Gratulerer med seieren 🙂

Kos dere med noen bilder fra kampen. Skulle det være bilder som ønskes fjernet, vennligst gi oss beskjed snarest 🙂

Fotograf: Heidi Blokus