Vadmyra tok en komfortabel seier over Nordre Fjell i sesongens første hjemmekamp. Laget har nå har full pott etter sine to første kamper.

Skrevet av: Arlind Devolli og Robin Nesse

Vadmyra har etter nedrykket til 4. divisjon valgt å satse på ungguttene sine. Hele 7 spillere som ikke var over 18 år var med i troppen! Det lover godt for fremtiden.

1.omgang 

Selv om dette til slutt ble en komfortabel seier, så det ikke så lyst ut i starten av kampen. For kun etter 12 minutt fyrte Nordre Fjell av et skudd fra like utenfor 16.meteren, den gikk utagbart i høyre hjørne for Vadmyra-keeper Olsen. Det var et svakt Vadda forsvar i forkant som aldri ga spilleren et skikkelig press.

Foto: Robert Raftevold
Mats Wedervang tlfører den unge troppen rutine. Foto: Robert Raftevold

Etter en rusten start på kampen skulle Vadmyra likevel få utligningen sin 6 minutter etter rødtrøyenes scoring. Hjemmelaget rullet opp på høyrekanten og slo et innlegg fra dødlinja, der kom Steinsbø som snappet opp ballen. Via stangen sendte han Vadmyra på rett spor igjen. Dette var spillerens andre scoring for sesongen, han har visst gode takter så langt, og kan bli en svært viktig spiller for oss.

10 minutt senere var spissen både god, og litt heldig, da keeperen var helt på bærtur. Falck får en lang og høy ball. Et bra første touch sendte keeper på bærtur og han satt ballen i det tomme buret fra litt skrå vinkel.

6 minutter før pause doblet Vadmyra ledelsen ved Kay, en spiller om egentlig hadde planer å spille V2 i år – før Vadda ba han steppe inn og gi troppen litt mer rutine.

Vadmyra gikk komfortabelt til pause med en 3-1 ledelse.

2. omgang

Vadmyra hadde ballen i store deler av andreomgangen, og det så ut til at laget skulle ro dette i land uten problemer. Enklere skulle det blir da tidligere Vadmyraspiller klønete får det røde kortet etter ha felt bakerste mann som var på vei mot mål. Vadda valgte ikke å sette inn et høyere angrepspress, men heller roe ned da de hadde ballen.

Nordre Fjell startet med et lite press på slutten av kampen og begynte å slå mye langt, men de kom aldri til en redusering. De ble aldri en skikkelig trussel for et bra strukturert Vadda. Dermed kunne våre helter i blått juble for 3 viktige poeng på hjemmebane foran de ca 80 oppmøtte tilskuerne. Vadmyra står med 6 av 6 mulige poeng!

Kampsiden