Er du en av de som gjerne ønsker å bidra med noe her i idrettslaget, men som kanskje ingen har spurt?

Ok, for det første: Beklager at vi ikke har spurt deg! For det andre: Her er hva du kan gjøre:

Vi vet det er mange resurspersoner der ute som brenner etter noe å hjelpe med. Kanskje du ønsker å sette igang med et prosjekt? Skrive for nettsiden? Glad i å male eller fint kunne tatt en ringerunde rundt for å dobbeltsjekke alt av laglister? Lyst til å organisere en heidundrandes 17. mai feiring? Eller noe sosial moro? Kanskje du brenner etter å bli trener eller vil jakte på sponsorer?

Akkurat hva din kompetanse er vet du best. Om du brenner for å hjelpe til kan det jo være nettopp det du har å bidra med kan være til stor hjelp her hos oss.

Idrettslaget er avhengig av all hjelp den kan få. Ditt bidrag vil kunne bli et viktig brikke til å hjelpe både klubb og lokalmiljø å bli en bedre plass. Høres ikke det spennende ut? Vi kan love et miljø hvor alle brenner for å gi barn og ungdom et godt og trygt sted å være. Vi har det utrolig artig!

Om du føler et kall eller er nysgjerrig, bruk kontaktskjemaet under eller send en e-post til post@vadmyra.no. Så skal vi sørge for at rett person får henvendelsen din.

[wd_contact_form id=»10″]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here