Den lokale ungdomsfotballen fikk velfortjent oppmerksomhet i helgen. Et dusin bidragsytere sørget for at leserne strømmet til nettsiden vår, som fortsatt er langt fra ferdigstilt. 

Det skal være stas å ta på seg Vadda-drakten, noe spillerne fikk merke i helgen. For både ungdom, foreldre, trenere og besteforeldre har så smått begynt å bruke nettsiden som det verktøyet det er ment å være. Det ble tatt bilder, skrevet tekster og delt på sosiale medier. Vi hadde håpet på en kamprapport eller to, men her ble det langt mer enn det. Her ble våre helter i blått virkelig satt fokus på. En stor takk til alle som bidro!

Uken startet med at vi – i åpenhetens navn – fortalte om hva som skjedde på lederkurs. Det stoppet ikke der. Flere hundre har lest om hvorfor det er variasjon hvem som blir omtalt her på nettsiden. I helgen tok vaddasupporterne over, et dusin bidragsytere sørget for at en haug med lag ble skrevet om og tatt bilder av. Det var rett og slett helt rått. 

Foto: Eirik Amundsen
Foto: Eirik Amundsen

Lagleder Line kunne med innlevelse fortelle om den vanvittig spennende 6-6 kampen til SMG14-2 søndag. Jeg var sikkert ikke den eneste som etter å ha lest det angret på at jeg ikke tok turen. Heldigvis hadde fotballmor Lena Jensen og fotballfar Eirik Amundsen stilt opp og tatt bilder slik at vi fikk noen glimt av den spennende kampen. Eirik foreviget også SMG14-1 sin storseier over Sædalen lørdag.

Ungdommen dekket A-laget

Vår egen ungdomsredaksjon har også kommet igang, hvor superspillerne Arlind og Robin nå også viste at de vet hvordan et tastatur fungerer. De skrev om A-lagets triumf over Nordre Fjell. Her avså anleggsguru og fotballfar Robert Raftevold noen minutter til å knipse bilder av kampen med mobiltelefon.

Foto: Robert Raftevold
Foto: Robert Raftevold

Robin og Arlind spilte forøvrig kamp søndag, hvor det ble knepent tap. Guttetrener Daniel Andreassen kom med en rapport på akkurat hva som skjedde. Også G3 spilte kamp, hvor undertegnede kunne fortelle om de vanvittige prestasjonene til keeper Julian. Der ble det tatt flere bilder av den trofaste «vaddagrafen» Per Molvik, som har tatt tusenvis av bilder de siste årene.

Foto: Per Molvik
Foto: Per Molvik

01-gjengen var populært lesestoff utenbys

Noe av det mest populære denne helgen var å lese om G3 (G15), som tapte første kamp i Adidas-cup mot FK Vidar. Noe som nok forklarer hvorfor så mange fra Stavanger leste rapporten. Lagleder Kent Jørgensen førte pennen, mens fotballmor Heidi Blokhus stod for bildene. Det var også en spennende rapport fra fotballfar og anleggsguru Trond Erik Eide, som hadde sett småjentene spille 1-1.

Dette viser litt av potensialet. Nettsiden er fortsatt en «byggeplass» og mye gjenstår fortsatt. Det er kjekt at den ser ut til å bli tatt i bruk. Resultatet er at nesten 1000 unike brukere var innom og leste i løpet av uken. Det er ganske så bra for en side om lokalfotballen i Bergen Vest.

Målet er at hvert eneste lag i håndball og fotball blir skrevet om en gang i løpet av året. Nå fikk vi en pangstart på akkurat det.