Lørdags morgen var det tid for jentene på Lilla sin første kamp i sesongen mot Vestsiden Askøy. Kampen ble litt forsinket satt i gang pga noe ❄️❄️❄️hvitt ❄️❄️❄️som lå på banen. Trener Ingunn var lettere stresset da hun prøvde å lokke alle ned til banen en god halvtime før opprinnelig møtetid. Takker alle som stilte og tok i ett tak for å få måkt banen. Det ble dagens trim for de fleste.

Stresset økte litt på ettersom starten nærmet seg og ingen dommer kom. Neste gang skal vi jammen meg få telefonnummeret så vi kan få kontakt 🙂 Men en sporty far steppet inn og tok jobben på strak arm.

Det ble en spennende kamp med mange mål. Super innsats av jentene våre! De viste masse fint lagspill og vi hadde mange flotte sjanser. Vi scoret 5 flotte mål og Ingunn koste seg på sidelinjen. Kampen endte til slutt 5-6. Ingunn synes vi hadde det beste spillet, men Vestsiden fikk ett mål mer enn oss. Ingunn og Jørn gleder seg virkelig til resten av kampene.

Laget består nå av 15 jenter som stiller flittig på treninger og kamper. 9 født i 2004 og 6 født i 2005. De kommer fra Vadmyra, Loddefjord og Bjørndalsskogen skole. Jentene i 2004 er så heldige å få hospitere opp på Guls J13 lag. Det er stor stas. Jentene født i 2005 øver hardt og håper at de en dag også får være med på en kamp eller to.