Sesongavslutning med flagget til topps

0
J14-15

Håndballgruppen legger bak seg en sesong preget av gode resultater, god innsats og mye håndballglede.

Øverst på listen over gode resultater ligger G12 som ble fylkesmester i både A og B-puljen. Den avgjørende kampen gikk av stabelen på hjemmebane 10. april. Aldri har stemningen vært så god og høylytt som denne dagen. Det var en sann glede å være tilstede under kampen som ble en ordentlig rysare.

Jentelagene våre har også slått godt fra seg. Eksempelvis ble J13 vinner av MIL-cup siste helgen i april. Det er en stabil gjeng vi har med oss og vi ser stadig utvikling og fremgang blant samtlige jenter. Spesielt de eldste jentene har vist en gradvis formstigning på tampen av sesongen, og vi ser frem til å se hva de utretter til høsten. Resultatene for jentelagene ble som følger:

J12A: 6.plass
J12B: 7.plass
J13A: 5.plass
J13B: 5.plass
J14B: 4.plass
J15B: 7.plass

De eldste miniene våre avsluttet sesongen med sin første seier, og ser frem til å starte ny sesong etter sommeren. Blant de minste jentene har vi hatt god tilvekst, og laget har lagt seg midt på treet prestasjonsmessig. Noen har allerede knekket «koden», men flere kommer nok etter til høsten.

I Gullserien er det ikke tabell. Det betyr likevel ikke at innsatsen blir mindre av den grunn. Laget har har hatt en jevnt god sesong hva gjelder prestasjoner, og helt på topp hva gjelder innsats. Sesongen ble avsluttet i Førde siste helgen i april.

Selv om sesongen har kommet til ende, skal alle lagene i aksjon frem mot sommeren. På agendaen står både MIL-cup, Bergen cup og Handballfestivalen på Stord før sommeren. Det er med andre ord ingen grunn til å ligge på latsiden i tiden fremover.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here