Ja, vi elsker…..

0

Gratulerer med dagen folkens 🙂

16 Mai reise G15 pÄ nok en langtur til Êrverdige Vats for Ä mÞte Skjoldar IL i Adidascupens gruppespill. Vi visste egentlig ikke sÄ mye om Skjoldar annet enn at HÄvard Nordtveit kommer derfra og at G15 laget nettopp hadde beseiret OS 1-0

45 minutter forsinket avreise

Spenningen den var der, 3,5 time i bil og ferge. Drama ved utlevering av leiebiler fra Avis. To 9 setere, bestilt av oss. HÊ ??? sa den hyggelige betjenten. 45 minutter seinere var vi pÄ veien. All Êre for at det ble ordnet opp i. Vi kommer fram til destinasjon Vats Stadion. Flott anlegg du. helt nytt. Her manglet det ikke pÄ Gummispon i gresset for Ä si det slik:)

Nytrukket kaffi slÄr aldri feil

Vi blir tatt meget vel i mot av hyggelige lokale innfÞdte fra plassen. Kaffi blir muntert servert, solen skinner, alle er pÄ godt humÞr. Nytrukket kaffi slÄr aldri feil: Stemningen pÄ tribuen er med det satt. En lokal spÞkefugl sier at bortelagets tribune er der borte..Neste gang, svarer vi og ler god sammen mens vi nipper lystig i kaffien. Vi er tross alt bare 4 mann pÄ tribunen:)

To lag som aldri fĂžr har sett hverandre, bare hĂžrt om hverandre.

Klokken slĂ„r 14:00 og kampen gĂ„r i gang. Lagene fĂžler litt pĂ„ hverandre. To lag som aldri fĂžr har sett hverandre, bare hĂžrt om hverandre. Sjanse til Vadmyra, sjanse til Skjoldar.. sĂ„nn bĂžlger kampen fram. Vi er ikke helt pĂ„, kanskje fikk vi for liten tid til Ă„ fĂ„ bilturen ut av beina og fokus pĂ„ kampen inn i skrottene, kanskje sitter lĂžrdagens euforiske innsats litt i beina ennĂ„? Skjoldar kjĂžrer og eier fĂžrste omgang og gĂ„r oppskriftsmessig opp i ledelsen 1-0 og det er vel fortjent. Vi har sjanser, ikke det, men Skjoldar de har en fryklĂžs og god keeper i mĂ„l. Joa, vi og. FryklĂžse Robin stĂ„r en klassekamp med redning pĂ„ redning pĂ„ redning. Folk pĂ„ tribuen er imponert over keeperne, og hĂ„rfrisyen:) Robin – Du mĂ„ aldri klippe hĂ„ret ditt:) Det bringer lykke.

Det er blÄst til pause av en myndig og god dommer, Coach Dagfinn tar guttene til sides og snakker med de.. SlÄ oss pÄ, vinne dueller, spille ball, kom igjen guttar. Kor e Vaddapoweren fra lÞrdagskampen ?

Slapp av , dette ordner seg

Vi 4 fire pĂ„ tribunen er enige om at vi har sett gutta bedre fĂžr, vi er enige om at Skjoldar er gode. Vidar Duesund Olsen sier at det er en omgang til , slapp av – dette ordner seg.

1-1

1-2

1-3

1-4. Vidar fikk rett han.

Seier. Vi pĂ„ tribunen fĂžler kanskje litt at vi har fĂ„tt hver av oss sitt eget mĂ„l dedikert oss, men antar at guttene ikke tenker slik. Ja , ja, vi bryr oss ikke om akkurat det 🙂 Vi skal ogsĂ„ vĂŠre sĂ„ fair Ă„ si at hadde man skĂ„ret pĂ„ alle mĂ„lsjanser i denne kampen sĂ„ ville stillingen mest sannsynlig vĂŠrt 20-20 eller noe sĂ„nt. Vi Ăžnsker ogsĂ„ keeper Skjoldar god bedring da han fikk en skade i 2 omgang.

Khai, Magnus, Tobias V og Simon skÄrer. Khai putter pÄ en heading fra innlegg, Magnus likesÄ. Tobias Spilles flott igjennom og putter vel utagbart over keeper fra 8 meter ca ?. Simon er pÄ og putter en retur keeper gir. Innlegg, duell, redning og Simon er vÄken og putter returen.

Guttene er klart fornĂžyde med resultatet, vi har glemt fĂžrste omgang, guttene lĂžper pliktfulle fram til oss fire for Ă„ takke for kampen. Vi hiver oss i bilene og rekker akkurat fergen med et halvt minutts margin uten Ă„ ha brutt sĂ„ mange fartsgrenser. (De som stoppet for en hot dog, vel – de ble akkurat en hot dog for sein til fergen, men fikk plass pĂ„ neste ferge)

Det er gledelig at G1 gutta Khai, Magnus og Salomon stĂ„r fram og er gode under disse kampene. Ser ut for at de koser seg med «gamlegutta». Robin ( og Victor) har hjulpet oss enormt med fanatisk innsats mellom stengene i disse kampene. 02 gutta Sebastian Aros og Tobias Vellesvik viser at det bor mye talent hos dem. Tobias krones med en skĂ„ring ogsĂ„. Gratulerer Tobias. De andre gutta. BT og Moa er tilbake fra skade. Vetle og Benjamin fĂ„tt fĂžling med skader og tar det med ro. De andre kara: Tobias L, Marius, JĂžrgen, Ivan, Christian Rene, HĂ„kon & sist men ikke minst Simon har en god dag pĂ„ jobb i 2 omgang.

Haugalandet -Vadmyra: 0-2

Etter at pinsehelgen nÄ er over, og 2 kamper i Adidascupen er unnagjort sÄ konluderer vi slik:

 

Haugalandet – Vadmyra : 0-2

Gratulerer med dagen folkens. Spis en soft is, vĂŠr sammen med noen du er glad i, gi de en klapp pĂ„ skuldra, et handshake, en klem – gjĂžr en forskjell – be positive – be vaddapower !