Ja, vi elsker…..

0

Gratulerer med dagen folkens ūüôā

16 Mai reise G15 p√• nok en langtur til √¶rverdige Vats for √• m√łte Skjoldar IL i Adidascupens gruppespill. Vi visste egentlig ikke s√• mye om Skjoldar annet enn at H√•vard Nordtveit kommer derfra og at G15 laget nettopp hadde beseiret OS 1-0

45 minutter forsinket avreise

Spenningen den var der, 3,5 time i bil og ferge. Drama ved utlevering av leiebiler fra Avis. To 9 setere, bestilt av oss. Hæ ??? sa den hyggelige betjenten. 45 minutter seinere var vi på veien. All ære for at det ble ordnet opp i. Vi kommer fram til destinasjon Vats Stadion. Flott anlegg du. helt nytt. Her manglet det ikke på Gummispon i gresset for å si det slik:)

Nytrukket kaffi slår aldri feil

Vi blir tatt meget vel i mot av hyggelige lokale innf√łdte fra plassen. Kaffi blir muntert servert, solen skinner, alle er p√• godt hum√łr. Nytrukket kaffi sl√•r aldri feil: Stemningen p√• tribuen er med det satt. En lokal sp√łkefugl sier at bortelagets tribune er der borte..Neste gang, svarer vi og ler god sammen mens vi nipper lystig¬†i kaffien. Vi er tross alt bare 4 mann p√• tribunen:)

To lag som aldri f√łr har sett hverandre, bare h√łrt om hverandre.

Klokken sl√•r 14:00 og kampen g√•r i gang. Lagene f√łler litt p√• hverandre. To lag som aldri f√łr har sett hverandre, bare h√łrt om hverandre. Sjanse til Vadmyra, sjanse til Skjoldar.. s√•nn b√łlger kampen fram. Vi er ikke helt p√•, kanskje fikk vi for liten tid til √• f√• bilturen ut av beina og fokus p√• kampen inn i skrottene, kanskje sitter l√łrdagens euforiske innsats litt i beina enn√•? Skjoldar kj√łrer og eier f√łrste omgang og g√•r oppskriftsmessig opp i ledelsen 1-0 og det er vel fortjent. Vi har sjanser, ikke det, men Skjoldar de har en frykl√łs og god keeper i m√•l. Joa, vi og. Frykl√łse Robin st√•r en klassekamp med redning p√• redning p√• redning. Folk p√• tribuen er imponert over keeperne, og h√•rfrisyen:) Robin – Du m√• aldri klippe h√•ret ditt:) Det bringer lykke.

Det er bl√•st til pause av en myndig og god dommer, Coach Dagfinn tar guttene til sides og snakker med de.. Sl√• oss p√•, vinne dueller, spille ball, kom igjen guttar. Kor e Vaddapoweren fra l√łrdagskampen ?

Slapp av , dette ordner seg

Vi 4 fire p√• tribunen er enige om at vi har sett gutta bedre f√łr, vi er enige om at Skjoldar er gode. Vidar Duesund Olsen sier at det er en omgang til , slapp av – dette ordner seg.

1-1

1-2

1-3

1-4. Vidar fikk rett han.

Seier. Vi p√• tribunen f√łler kanskje litt at vi har f√•tt hver av oss sitt eget m√•l dedikert oss, men antar at guttene ikke tenker slik. Ja , ja, vi bryr oss ikke om akkurat det ūüôā Vi skal ogs√• v√¶re s√• fair √• si at hadde man sk√•ret p√• alle m√•lsjanser i denne kampen s√• ville stillingen mest sannsynlig v√¶rt 20-20 eller noe s√•nt. Vi √łnsker ogs√• keeper Skjoldar god bedring da han fikk en skade i 2 omgang.

Khai, Magnus, Tobias V og Simon skårer. Khai putter på en heading fra innlegg, Magnus likeså. Tobias Spilles flott igjennom og putter vel utagbart over keeper fra 8 meter ca ?. Simon er på og putter en retur keeper gir. Innlegg, duell, redning og Simon er våken og putter returen.

Guttene er klart forn√łyde med resultatet, vi har glemt f√łrste omgang, guttene l√łper pliktfulle fram til oss fire for √• takke for kampen. Vi hiver oss i bilene og rekker akkurat fergen med et halvt minutts margin uten √• ha brutt s√• mange fartsgrenser. (De som stoppet for en hot dog, vel – de ble akkurat en hot dog for sein til fergen, men fikk plass p√• neste ferge)

Det er gledelig at G1 gutta Khai, Magnus og Salomon st√•r fram og er gode under disse kampene. Ser ut for at de koser seg med «gamlegutta». Robin ( og Victor) har hjulpet oss enormt med fanatisk innsats mellom stengene i disse kampene. 02 gutta Sebastian Aros og Tobias Vellesvik viser at det bor mye talent hos dem. Tobias krones med en sk√•ring ogs√•. Gratulerer Tobias. De andre gutta. BT og Moa er tilbake fra skade. Vetle og Benjamin f√•tt f√łling med skader og tar det med ro. De andre kara: Tobias L, Marius, J√łrgen, Ivan, Christian Rene, H√•kon & sist men ikke minst¬†Simon har en god dag p√• jobb i 2 omgang.

Haugalandet -Vadmyra: 0-2

Etter at pinsehelgen nå er over, og 2 kamper i Adidascupen er unnagjort så konluderer vi slik:

 

Haugalandet – Vadmyra : 0-2

Gratulerer med dagen folkens. Spis en soft is, v√¶r sammen med noen du er glad i, gi de en klapp p√• skuldra, et handshake, en klem – gj√łr en forskjell – be positive – be vaddapower !

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here