Ja, vi elsker…..

0

Gratulerer med dagen folkens 🙂

16 Mai reise G15 på nok en langtur til ærverdige Vats for å møte Skjoldar IL i Adidascupens gruppespill. Vi visste egentlig ikke så mye om Skjoldar annet enn at Håvard Nordtveit kommer derfra og at G15 laget nettopp hadde beseiret OS 1-0

45 minutter forsinket avreise

Spenningen den var der, 3,5 time i bil og ferge. Drama ved utlevering av leiebiler fra Avis. To 9 setere, bestilt av oss. Hæ ??? sa den hyggelige betjenten. 45 minutter seinere var vi på veien. All ære for at det ble ordnet opp i. Vi kommer fram til destinasjon Vats Stadion. Flott anlegg du. helt nytt. Her manglet det ikke på Gummispon i gresset for å si det slik:)

Nytrukket kaffi slår aldri feil

Vi blir tatt meget vel i mot av hyggelige lokale innfødte fra plassen. Kaffi blir muntert servert, solen skinner, alle er på godt humør. Nytrukket kaffi slår aldri feil: Stemningen på tribuen er med det satt. En lokal spøkefugl sier at bortelagets tribune er der borte..Neste gang, svarer vi og ler god sammen mens vi nipper lystig i kaffien. Vi er tross alt bare 4 mann på tribunen:)

To lag som aldri før har sett hverandre, bare hørt om hverandre.

Klokken slår 14:00 og kampen går i gang. Lagene føler litt på hverandre. To lag som aldri før har sett hverandre, bare hørt om hverandre. Sjanse til Vadmyra, sjanse til Skjoldar.. sånn bølger kampen fram. Vi er ikke helt på, kanskje fikk vi for liten tid til å få bilturen ut av beina og fokus på kampen inn i skrottene, kanskje sitter lørdagens euforiske innsats litt i beina ennå? Skjoldar kjører og eier første omgang og går oppskriftsmessig opp i ledelsen 1-0 og det er vel fortjent. Vi har sjanser, ikke det, men Skjoldar de har en frykløs og god keeper i mål. Joa, vi og. Frykløse Robin står en klassekamp med redning på redning på redning. Folk på tribuen er imponert over keeperne, og hårfrisyen:) Robin – Du må aldri klippe håret ditt:) Det bringer lykke.

Det er blåst til pause av en myndig og god dommer, Coach Dagfinn tar guttene til sides og snakker med de.. Slå oss på, vinne dueller, spille ball, kom igjen guttar. Kor e Vaddapoweren fra lørdagskampen ?

Slapp av , dette ordner seg

Vi 4 fire på tribunen er enige om at vi har sett gutta bedre før, vi er enige om at Skjoldar er gode. Vidar Duesund Olsen sier at det er en omgang til , slapp av – dette ordner seg.

1-1

1-2

1-3

1-4. Vidar fikk rett han.

Seier. Vi på tribunen føler kanskje litt at vi har fått hver av oss sitt eget mål dedikert oss, men antar at guttene ikke tenker slik. Ja , ja, vi bryr oss ikke om akkurat det 🙂 Vi skal også være så fair å si at hadde man skåret på alle målsjanser i denne kampen så ville stillingen mest sannsynlig vært 20-20 eller noe sånt. Vi ønsker også keeper Skjoldar god bedring da han fikk en skade i 2 omgang.

Khai, Magnus, Tobias V og Simon skårer. Khai putter på en heading fra innlegg, Magnus likeså. Tobias Spilles flott igjennom og putter vel utagbart over keeper fra 8 meter ca ?. Simon er på og putter en retur keeper gir. Innlegg, duell, redning og Simon er våken og putter returen.

Guttene er klart fornøyde med resultatet, vi har glemt første omgang, guttene løper pliktfulle fram til oss fire for å takke for kampen. Vi hiver oss i bilene og rekker akkurat fergen med et halvt minutts margin uten å ha brutt så mange fartsgrenser. (De som stoppet for en hot dog, vel – de ble akkurat en hot dog for sein til fergen, men fikk plass på neste ferge)

Det er gledelig at G1 gutta Khai, Magnus og Salomon står fram og er gode under disse kampene. Ser ut for at de koser seg med «gamlegutta». Robin ( og Victor) har hjulpet oss enormt med fanatisk innsats mellom stengene i disse kampene. 02 gutta Sebastian Aros og Tobias Vellesvik viser at det bor mye talent hos dem. Tobias krones med en skåring også. Gratulerer Tobias. De andre gutta. BT og Moa er tilbake fra skade. Vetle og Benjamin fått føling med skader og tar det med ro. De andre kara: Tobias L, Marius, Jørgen, Ivan, Christian Rene, Håkon & sist men ikke minst Simon har en god dag på jobb i 2 omgang.

Haugalandet -Vadmyra: 0-2

Etter at pinsehelgen nå er over, og 2 kamper i Adidascupen er unnagjort så konluderer vi slik:

 

Haugalandet – Vadmyra : 0-2

Gratulerer med dagen folkens. Spis en soft is, vær sammen med noen du er glad i, gi de en klapp på skuldra, et handshake, en klem – gjør en forskjell – be positive – be vaddapower !