Aktivitetsleir i Vadmyra

0
Kanopadling på Storavatnet

Aktivitetsleiren pågår fra mandag 8. august til torsdag 11. august fra kl. 09.00-15.00. Fredag 12. august fra kl. 09.00 – 14.00.

Aktivitetsleiren er et variert og spennende aktivitetstilbud for jenter og gutter som til høsten starter i 2. til 5. trinn. Aktivitetene du kan delta på er blant annet svømming, kanopadling, dans, diverse ballspill, natursti og en rekke andre aktiviteter. Deltakerne blir nærmere orientert om aktivitetsprogrammet første dag av leirleder.

Base for leiren vil være Vadmyrahallen.

Leiren koster Kr 600 og betales ved påmelding. Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. e-post på at bestillingen er ok.

På aktivitetsleiren er det «ubegrenset» med plasser, men vi garanterer ikke plass til deltakere som  møter opp uten å ha meldt seg på eller avtalt dette i forkant. Det har vært mulighet for dette tidligere år, men det har dessverre ført til at vi har feilberegnet behovet for antall aktivitetsledere.

Påmelding gjøres her.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here