Vadmyra 1 , G14 med sterk borteseier seier på Askøy .

0
Bilder tatt av Erik Amundsen
Bilder tatt av Erik Amundsen

Vadmyra 1 1 divisjon gutter 14. Vadmyra 1 vant 5-3 over Askøy 1 , på kleppestø kunstgress tirsdag 24 mai, vadmyra gikk tidlig opp i 1-0 ledelsen etter et kanonskudd av Tahina. Sebastian og Tobias Fikk hver sin scoring og det var 3-1 til pause. Afk kom tilbake og når det var ca 10 min igjen scoret de til 3-3, kort tid etterpå scoret Sebastian til 4-3 og Andre satt inn dagens siste scoring. Alt i alt en fortjent seier i en utrolig spennende kamp.

 

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

imageimage

Vadmyra 1 1 divisjon gutter 14.                                    Vadmyra 1 vant 5-3 over Askøy 1 , på kleppestø kunstgress tirsdag 24 mai, vadmyra gikk tidlig opp i 1-0 ledelsen etter et kanonskudd av Tahina.  Sebastian og Tobias Fikk hver sin scoring og det  var 3-1  til pause. Afk kom tilbake og når det var ca 10 min igjen scoret de til 3-3, kort tid etterpå scoret Sebastian til 4-3 og Andre satt inn dagens siste scoring. Alt i alt en fortjent seier i en utrolig spennende kamp.