19. mai fikk Vadmyra Blå Jenter 2006 æren av å få klubbens første fair play diplom. Dette er et nytt tiltak iverksatt fra sportslig ledelse.

Laget ante ingenting da sportslig leder Terje Hansen kom utpå og overrakte diplomet etter at jentene var ferdig med fotballkamp. Jentene hadde verdens største smil da Terje leste opp kritieriene for diplomet og deretter delte det ut.

Vadmyra Blå J2006 - Fair Play_5Stolte foreldre applauderte de unge heltinnene, som gjennom sesongen har imponert med god oppførsel både på og utenfor banen.

Flere lag kan få diplom

Jentene er ikke de eneste som kan ende opp med diplomet. I en uttalelse fra Terje oppfordres det om å stå på videre og vise seg fra sin beste side.

«Vi gratulerer trenerne/laglederne, spillerne og foreldrene som bidro til at det aldri var noen tvil at laget bestod alle kriteriene for «Fair Play». Alle andre lag vil også bli observert i løpet av sesongen og bør derfor legge seg på minne om hva som skal til for å oppnå «Fair Play diplomet» skrev han i ettertid til alle trenere og lagledere i klubben. 

Kriteriene for å bli tildelt diplom er:

  • Spillere og Trenere/lagledere har en positiv/konstruktiv dialog og oppførsel internt i laget.
  • Spillere og Trenere/lagledere viser respekt og god oppførsel ovenfor dommer
  • Spillere og Trenere/lagledere viser respekt og god oppførsel ovenfor motstandernes spillere og trenere.
  • Lagets «tilhengere» viser god oppførsel ovenfor dommer, motstandernes Spillere, trenere og «tilhengere»

Under kan du se flere bilder fra overrekkingen av diplomet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here