Toget går snart

Fredag 1559 gikk toget fra Bergen togstasjon.

Om bord satt 16 forventingsfulle , spente og tente G15 spillere. Destinasjon var Tønsberg, motstander i 1/16 finale i Adidascup var IL Flint. Kort info om IL Flint. En tradisjonsrik klubb som alltid har gode lag i SMG og Guttegruppe. De har god tradisjon for å vinne eller gjøre det godt i de cuper de er med i.

Spillerne

Fraværende fra denne runden for Vadmyra IL var Simon, Benjamin og Marius som av ulike årsaker ikke kunne være med. Erstattere hentet inn fra G14 laget i Tahina og Tobias V. Flotte gutter det og som fikk være med å representere Vadmyra IL på en flott måte. G15 spillerne som reiste på tur var Albert, Anders, Bjørn Tore, Daniel, Fabian, Håkon, Ivan, Jørgen, Khai, Magnus, Muhamed, Salomon, Tobias og Vetle i tillegg til G14 spillerne Tahina Andrianovelona ( Beklager om feil skrevet etternavn) og Tobias Vellesvik.

Vårruller, boller og skinkehorn

Som sagt. Klokken 1559 gikk toget med destinasjon Tønsberg. Det ble en lang togtur, men med Vårruller fra «Mama» Nguyen, og boller og skinkehorn fra Johanna Haaland ble det i alle fall mat å få på turen. Vi er veldig takknemelig for at dere voksne er med å bidrar med støtte som det til slike langturer. Det gjør det hele så vanvittig mye lettere å organisere.

Med godt humør, stikk-kontakter til å lade både mobiler og høgtalere var det en herlig gjeng som gjorde togturen til en fornøyelse for oss voksne. Dansing, synging, kortspill, vandring til Kiosk vognen, litt spising etc. Herlig «bonding» mellom guttene.

Varm velkomst

Når vi ankom Togstasjonen i Tønsberg på estimert ankomst tid stod det en varm velkomstgjeng og ventet på oss for å frakte oss til Klubbhuset til IL Flint. Flint var veldig fair når vi først måtte på slik en langtur med å organsisere transport og opphold for oss – så det var veldig fin velkomst. ( selv om en av sjåførene lurte på om det ikke var veldig langt å reise for å tape 🙂 )

Herlig å se spontant glede, og fotball i praksis – på sokkelestene.

Når vi ankom fant gutta plassene sine, før vi slapp kalvene løs på banen. Herlig å se spontant glede, og fotball i praksis – på sokkelestene. Akkurat som det skal være:)

Når klokken ble der at vi skulle krype i penalet for å få skjønnhetssøvn ble guttene kallet inn og de fleste var veldig flinke og fokuserte nok ti å skjønne at de skulle sove. En liten kvartett holdt det imidlertid gående en liten stund på med gigling og fnising. ( Det er sånn på tur at fnising, og fising, er en del av gamet. ) De måtte gi tapt til slutt og fikk nok søvn .

Klokken klar for samling til kamp. Garderoben er klar, Vannflaskene er fylte:

Klokken 09 ble det servert frokost til oss. Ferskt brød, ost, skinke og syltetøy sammen med Juice og melk. Godt nok for oss. Coach Dagfinn samler så guttene, slagplan legges. Vi vet egentlig ikke så mye om Flint annet enn at de er gode men overvinnelige.

Klokken klar for samling til kamp. Garderoben er klar, Vannflaskene er fylte:

Drakt 1Drakt3Drakt2

Klokken 11.30 blåses det i gang.

1-0 tidlig skåring flint.

1-1 Vi reduserer

2-1 Flint i førersetet

2-2 De skal ikke få dette gratis

3-2 Flint i førersetet

3-3 Det skal vi bli to om

4-3 Flint strikes again

Straffe MOT oss. Redning. Albert redder. Fantastisk. Vi får klarert retur.
5-3 Flint drar fra.

5-4 Vi er ikke ferdige.

Straffe mot oss, Albert er der, han reddder. Vanvittig bra. Strafferedning nr 2 for dagen.

Straffe mot oss. Er det mulig. Spilleren trør på ballen og går overende. Vi skulle ikke hatt frispark mot i trekket før, og da ville Khai nærmest vært alene gjennom.

Albert har skjønt at det ikke hjelper å klage. Det som skjer, skjer. Kan han redde straffe nr 2 for dagen ? Motspiller tar sats……..Albert er der, han reddder. Vanvittig bra. Gutta blir tatt på sengen.. . Skåring på returen og stillingen er 6-4

Vi har skudd i stenger, 2mm på utsiden av målet, vi er der, så nær, så nær, men kampen varer ikke lenge nok i dag. Flint er helt sluttkjørt nå, men der blåser dommeren gitt.

I dag var vi ikke sterke nok som lag, Flint var det lille hakket bedre, hadde det lille hakket mer tur, og sånn er fotballen. Vi kom for å gjøre en jobb, og det har vi i grunnen klart, for det å skåre 4 mål på bortebane, helt på andre «siden av Norge», Det er veldig bra. Vi kunne like gjerne dratt storeslem hjem. Trenerteam, spillere og organisator tar med oss erfaringer videre. Vi har lært av dette, vi har blitt bedre, samholdet er vesentlig bedre i gruppen, så sånn sett har vi vunnet selv om vi tapte. Vi er Vadmyra, vi er blå, vi er VADDAPOWER, og vi er Vennelaget over alle vennelag.

Tusen takk for at dere er en så utrolig herlig gjeng. Dette gjelder også de av dere som ble hjemme fra denne turen. Alle er med, alle er like viktige. Ikke glem det. Vi digger dere.

Under følger noen bilder fra turen. Vi har et par kule videoer på lur også. De skal vi se om vi ikke får lurt inn her også etter hvert. Til guttene vil vi bare si: Tusen takk for at dere er en så utrolig herlig gjeng. Dette gjelder også de av dere som ble hjemme fra denne turen. Alle er med, alle er like viktige. Ikke glem det. Vi digger dere.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here