Daniel Andreassen, her med Ståle Solbakken, vil være instruktør på fotballskolen. Foto: Vadmyra IL.

Hordaland Fotballkrets sine G-15 kretslagstrenere vil trene eldste guttegruppe på Tine Fotballskole i Vadmyra I.L. sin regi. 

Det er «vår egen» Daniel Andreassen og Nils-Kristian Flatøy (Follese) som har ansvar for G15 kretslag i Hordaland som blir ansvarlig for treningene. Det betyr at spillere født i 2002-2003 vil få et innblikk i de siste tankene fra Norges Fotballforbund og Hordaland Fotballkrets om utvikling av unge spillere. Hovedtema for disse spillerne vil være et nytt konsept som heter «Landslagsskolen».

Vi har i utgangspunktet plass til ca. 20 spillere i denne gruppen, så vi oppfordrer alle 2002-2003 spillere som vil lære mer om fotballspillet og melde seg på her.

Fotballskolen nå på slutten av sommerferien

Vi har i år flyttet Tine Fotballskole til søndag 14/8 og frem til onsdag 17/8-16. Dette ble gjort på grunn av at Vadmyra I.L. var arrangør av FC Barcelona sin fotballskole på det normale tidspunktet rett etter skoleslutt.

Tine Fotballskole
Foto: Vidar Daatland

Dette betyr at deltakere på årets Tine Fotballskole vil få prøve seg på øvelser som blir brukt daglig på Barcelona sitt fotball akademi.

Spillerne vil i utgangspunktet være med i den aldersgruppen de tilhører, men hvis spillerne normalt spiller med en eldre aldersgruppeeller har forutsetninger for å trene med en eldre aldersgruppe så kan det bemerkes i påmeldingen.

Vi kommer tilbake med «flere nyheter» etterhvert som ting blir klart.

Les mer om fotballskolen her.