For keepere i aldersgruppen 2002 – 2007 er fotballskolen verdt å sjekke ut. På årets fotballskole satses det veldig på et godt keeperopplegg. Flere rutinerte keepere får følge med keepere fra Vadmyras A-lag for å kunne gi et så godt tilbud som mulig.

I tillegg til kretslagstrenerne, som tar seg av utespillere, får også keepere kvalitetsoppfølging under sommerferiens siste dager (14. august – 17. august).

Vi ønsker velkommen alle keepere som ønsker trening på å utvikle seg som keeper. Alle i denne aldersgruppen som har «en liten keeper» i magen vil få et tilpasset opplegg etter nivå og alder. For de allerede «etablerte» keeperene vil det også bli individuell oppfølging på både sterke og mindre sterke sider.

DSC_1339

Vi har pr.idag kapasitet til å ha med ca. 15-18 keepere så nøl ikke med å melde deg på her. Husk å merk at man ønsker å delta på keepertrening.

Hvis det er allerede er noen påmeldte som ønsker å delta på keepertrening og ikke har skrevet noe om det, så send en melding til undertegnede (Terje Hansen) med navn, alder og at man ønsker å delta på keepertrening.

E-post:  ter.hans@online.no

Les mer om fotballskolen her. Sjekk også ut tilbud om aktivitetsleir for jenter og gutter som til høsten starter i 2. til 5. trinn