Vi ga like godt ungdommen som reiste til Oslo et kamera de kunne bruke fritt. Her ser dere resultatet.

De fleste bildene mellom kampene skal være tatt av Robin Nesse og Khai Nguyen. Andre har nok også vært på ferde. Stilige bilder ble det nå ut av det! Marcus Olsen Daatland, som var med som supporter, meldte seg til å ta bilder av kampene.

c
Klubbjournalist Robin Nesse (t.v.) tok ansvar og fotograferte mye. Her med (fra høyre) Salomon, Magnus, Khai og Lars Fredrik.

 

Troppen som reiste til Norway Cup bestod av Robin Nesse, Jonas Kvernhusvik, Marius Paasche, Henrik Bø, Lars Fredrik Grimstad, Marius Breisnes, Arvid Olsen Daatland, Robin Sabaratnam, Khai Nguyen, Salomon Bihinda, Thomas Wahl, Nickolas Hakeem, Babek Bina, Daniel Roksvåg, Magnus Nyhammer og Tobias Langedal. Trenerteamet bestod av Daniel Andreassen og Gunnar Eiken, mens Trond Bø var reiseleder. Erik Paasche stod for organisering i forkant. 

c
Gjengen ute på tur. Fra venstre: Robin N., Robin S., Khai, Babek, Marius B., Magnus, Marius P., Daniel, Tobias, Arvid, Salomon, Nickolas, Henrik og Lars Fredrik. Thomas og Jonas var enda ikke ankommet.

 

Det gikk ganske så bra i cupen, hvor laget gikk til 16-dels finale. De vant alle kampene i gruppespill, og to sluttspillkamper. Totalt med 14-1 i målforskjell, før det ble 3-1 tap mot Bardufoss og Omegn i en kamp Vadmyra lenge ledet.

Bardufoss og Omegn gikk helt til semifinale, hvor de røk ut knepent mot Sotra. Lillestrøm vant årets Norway Cup.

Totalt var det nærmere 200 lag i G16-klassen. Vadmyra, som i år spiller 2. divisjon, imponerte dermed med å bli topp 16.

Skal vi tro bildene så koste ungdommen seg. Å gi spillerne et kamera med på tur er noe som anbefales andre lag innen fotball og håndball å også gjøre, da man får et litt annet perspektiv og «stemning» i bildene når de selv står for fotograferingen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here