Sesongen er igang igjen

0

Første kamp for Vadmyra småjenter 13.
Bortekamp mot Hundvåkøy, alle møtte opp ved hallen «grytidlig» 0945 for at alle bilene skulle kjøre samlet til fergen. Etter en litt venting på fergen så satt vi kursen mot Hundvåkøy, hvor enkelte spillere tenkte at de skulle prøve ut den eminente scenen fra Titanic. Velkomsten fra hjemmelaget var ikke noe å si på, de kom med kaffe til foreldrene fra Vadmyra .

Selve kampen var litt så dom så. 1.omgang startet rotete med masse personlige feil fra Vadmyra sin side, lite strukturert og svake i duellspillet. Som Hundvåkøy utnyttet og til pause var det 2-0 favør Hundvåkøy. I 2.omgang ble det det mer og mer jevn spilt og jentene var mer med i spillet. Vadmyra fikk et par målsjanser uten at noen av dem gikk inn. Til slutt stod stillingen 4-0 til Hundvåkøy og vi hastet av sted for å nå fergen tilbake til fastlandet. Så teamtalken ble tatt ombordstigning på fergen.

Ny hospitan som fikk prøvd seg i kamp.
Idag var det med en ny hospitant i fra 2005 laget, Terese Nordnæs lillesøster til midtstopper Lene Nordnæs som spiller på småjenter 13.

Alt i alt var det en grei kamp. Det var første kamp etter ferien og jentene hadde litt sommerfugler før kampstart, men nå er vi igang igjen.

DSC_0010

DSC_0011IMG_1725


FullSizeRender